DS: Proveriti poreklo novca kog je Danilo Vučić poklonio Kapetanu Draganu

Izvor:
Beta

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas Poresku upravu da proveri poreklo novca i imovine koje su po navodima DS, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo i “njegovi drugovi” poklonili Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao Kapetan Dragan.

Iz DS su naveli da je, “gostujući na jednoj režimskoj televiziji”, Vasiljković eksplicitno izjavio da su mu Danilo Vučić i njegovi neimenovani drugovi poklonili “džak sa parama”, stan i auto kada je izašao iz hrvatskog zatvora i došao u Beograd.

“Nekadašnji instruktor u kampu za obuku milicije SAO Krajine u Golubiću kod Knina je tako javno priznao da sada nastupa kao plaćenik režima Aleksandra Vučića, što Demokratska strana tvrdi sve vreme njegovih učestalih pojavljivanja u javnosti”, stoji u saopštenju.

Ocenjuje se da “Vučićev režim nesumnjivo stoji” i iza kampanje za prikupljanje potpisa za peticiju kojom se traži oslobadjanje nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO) Zvezdana Jovanovića, pravosnažno osudjenog za ubistvo predsednika Vlade Srbije i Demokratske stranke Zorana Đindjića 2003. godine.

“Aleksandar Vučić može da se ljuti koliko hoće i vrišti po režimskim medijima kako mu opozicija napada porodicu, ali je u obavezi da odgovori otkud njegovom sinu i njegovom društvu ‘džak para’ ili da dokaže kako je Kapetan Dragan lagao kada je govorio o pomoći koju je dobio od ljudi povezanih sa samim vrhom vlasti”, naveli su iz DS.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dragan Vasiljković
Dragan Vasiljković
1 godina pre

„Demokrate“ popušite i Danilu i meni