DSS i METLA 2020 na raspolaganju građanima i državnim organima!

DSS i METLA 2020 na raspolaganju građanima i državnim organima!

Predsednik omladine Demokratske stranke Srbije (DSS) i Pokreta „Metla 2020“ Zdravko Veselinov izjavio je danas da se omladina te stranke stavlja na raspolaganje svim državnim organima koji će učestvovati u suzbijanju virusa na teritoriji Srbije i svima kojima je pomoć potrebna.

U trenucima vanrendnog stanja u Republici Srbiji i pandemije korone virusa, omladina DSS-a i pokreta METLA 2020 ima moralnu i građansku obavezu da ponudi svaku uslugu koja bi pomogla u zaštiti starijim i ugroženim sugrađanima, naveo je Veselinov u izjavi.

DSS i METLA 2020 na raspolaganju građanima i državnim organima!
Printscreen

Sa tim u vezi, Omladina Demokratske stranke Srbije i pokreta METLA 2020 se stavlja na raspolaganje svim državnim organima koji će učestvovati u suzbijanju virusa na teritoriji Republike Srbije, kao i neposredno svima onima kojima je ta pomoć potrebna, kaže.

Mladi su socijalna grupa koja prema iskustvu i istraživanju ima najmanji rizik da oboli od ovog virusa i da budu životno ugroženi, s toga pozivamo sve naše vršnjake da pomognu da sačuvamo što veći broj građana Srbije, istakao je Veselinov.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare