Dumanović i Đorđe Šekularac u petak na tribini “Oslobođenja”: Zloupotreba pravosuđa u političke svrhe

Izvor:
Politički.rs

U petak, 10. decembra, u 19.00 u prostorijama pokreta Oslobođenje, advokat Đorđe Šekularac i bivši operativac UKP i jedan od osnivača pokreta Oslobođenje Milan Dumanović biće govornici na tribini pod nazivom “Zloupotreba pravosuđa u političke svrhe”.

Pokret Oslobođenje objavio je da poziva javnost na još jednu redovnu tribinu u sklopu serijala „Razgovori sa narodom“, ovoga petka u Beogradu. Na tribini pod nazivom „Zloupotreba pravosuđa u političke svrhe“ govoriće advokat Đorđe Šekularac, kao i Milan Dumanović, bivši operativac Uprave kriminalističke policije.

Prema rečima generalnog sekretara Oslobođenja Nikole Kosovića, događaj će biti prilika da se građani podsete na kriminalne radnje ovog režima.

„Kriminalna hobotnica koja vlada Srbijom mora da ode sa vlasti da bi ova zemlja ozdravila. Ta neviđena pljačka i korupcija, uz izdaju Kosova i Metohije i okupaciju svih institucija, glavni su razlozi zbog kojih mi smatramo da SNS mora biti smenjena, a zatim i zabranjena“, ističe Kosović.

Iz pokreta Oslobođenje podsećaju da je Milan Dumanović pre samo pre nekoliko dana po drugi put pobedio MUP na sudu, te da mu je otkaz još jednom poništen, kao i da je nedavno odbačena tužba direktora BIA Bratislava Gašića protiv njega.

„Gašić je tužio Dumanovića nakon što je javno rekao da su SNS i vrh BIA umešani u trgovinu narkoticima. Sud je praktično potvrdio Dumanovićeve navode“, objašnjava Kosović.

Zbog epidemioloških mera broj mesta je ograničen, pa je potrebno poslati prijavu za prisustvo na mejl pokreta Oslobođenje office@pokretoslobodjenje.rs.

Direktan prenos tribine biće realizovan na Jutjub kanalu srbin.info, kao i na fejsbuk stranici pokreta Oslobođenje.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare