Ilić: Vučiću Aleksandre, ti si govno najobičnije! Uništio si sve što miriše na Srbiju, na Moravu, na Šumadiju

Velimir Ilić, narodni tribun iz Šumadije i predsednik Nove Srbije, poznat je kao političar bez dlake na jeziku, kao čovek koji govori jezikom naroda kome pripada, i kao borac koji bitku koju započne, bez kalkulacije i straha dovede do kraja, i najčešće iz nje izađe kao pobednik.

Zbog njegovog temperamenta, odlučnosti i hrabrosti, predstavlja smetnju kako onima na vlasti, tako i beogradskoj lažnograđanskoj slugeranjskoj opoziciji, jer su svesni da je Velimir Ilić jedan od retkih koji sme i može da razjuri međusobno finansijski povezanu političku kugu vlasti i opozicije, koja godinama pustoši Srbiju.

Na jednoj od svojih konferencija za novinare Ilić se osvrnuo na nedavno održane parlamentarne izbore, rekao da mu stranka nije dozvolila da se povuče iz politike iz razloga što u Srbiji nemamo pravu opoziciju, “a taman posla normalnu vlast”.

“U ovoj državi imamo jednu ekipu prevaranata, interesnu grupu koja se okupila i uradila najveće kriminalne radnje”, kazao je Ilić i naveo neke primere nepravilnosti koje su se dešavale na nedavniim izborima.

“Ova papazjanija od izbora nikad nije zabeležena. Ja sam verovao da ova vlast ima bar malo morala i malo poštovanja prema građanima Srbije”, rekao je ilić i dodao da je “Vučić najveći lopov u istoriji Srbije. Napravio je izbornu krađu koja se nije dogodila ni za vreme Titove ‘ćorave kutije’ Tito je sa svojom ‘ćoravom kutijom’ bio demokrata u odnosu na Vučića”.

Ilić: Vučiću Aleksandre, ti si govno najobičnije Uništio si sve što miriše na Srbiju, na Moravu, na Šumadiju
Foto: Facebook/ Nova Srbija

Gnevan zbog očajnog stanja u koje je Srbija dovedena i skoro bezizlazne situacije u kojoj se njeni građani nalaze, Ilić je u svom vrlo emotivnom obraćanju istakao da je “Vučić najveće đubre koje se pojavilo u srpskoj politici i to mora da shvati svaki Srbin. Vučić je zlo koje mora da ode! Korona je za njega nula.”

Ilić je dalje rekao da “Srbija mora da živi, a Vučić mora da ode. Naći ćemo način kako.”

Velimir Iliće je potom u svom obraćanju poslao direktnu poruku Aleksandru Vučiću:

“Vučiću Aleksandre, nisi predsednik Srbije, ti si govno najobičnije koju je ovu Srbiju uništilo! Smradu jedan, smrdljivi… Uništio si sve što miriše na Srbiju, na Moravu, na Šumadiju…” rekao je Ilić između ostalog i dodao da Nova Srbija nastavlja da se bori “do zadnje kapi krvi”.

“Mi ako izađemo na ulicu, zapamti Aleksandre Vučiću, il’ ćemo izginuti, il’ ćeš ti nestati sa političke scene! Zapamti šta sam ti rekao, neće biti tih šetnji, te šetnje ja ne dam i ne poznajem, taj termin mi nije poznat. Znači, ako rešimo, izlazimo i rušimo te Vučiću! Ili nas pobi, ili ćemo te srušiti. Nema druge.”, poručio je Ilić.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare