INFORMER OBJAVIO: Najveći problem u Srbiji je KRIMINALNI REŽIM Aleksandra Vučića

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen/Informer, TV Pink

Posle nedavnog pisanja portala pod kontrolom Srpske napredne stranka “Srbija Danas”, da je Aleksandar Vučić BRUKA i SRAMOTA za srpski narod, on je bruka za Srbina bilo gde da živi“, još jedan medij u rukama naprednjačkog režima se usudio da “pljune” na Aleksandra Vučića.

Naime, danas se u Informeru pojavila izjava predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića u kojoj se kaže da su “svi problemi u Srbiji rezultat vrha kriminalne piramide, Aleksandra Vučića.

Najverovatnije je glavni i odgovorni urednik Informera, lukavi i intuitivni Dragan J. Vučićević naslutio da je vreme da menja stranu. Kao što je pre desetak godina naslutio dolazak Aleksandra Vučića na vlast, pa je iz novina “Press”, za koju mnogi tvrde da je bila u vlasništvu Dragana Đilasa pretrčao na stranju naprednjaka, tako verovatno i sad mudri Vučićević naslućuje nezadrživi i strmoglavi pad Aleksandra Vučića, pa tobož napadajući proteste koji se dešavaju ovih dana, prenosi celu izjavi najopasnijeg protivnika režima Aleksandra Vučića, lidera Oslobođenja Mlađana Đorđevića.

Krajnji cilj svih protesta mora da bude ostavka Aleksandra Vučića. Svi problemi u Srbiji, kriminal, korupcija, izdaja, zarobljene institucije i neslobodni mediji, ekstremno zagađenje – sve je rezultat vrha kriminalne piramide, Aleksandra Vučića, preneo je Informer Đorđevićevu objavu na Tviteru.

Đorđević nije komentarisao pisanje informera, samo se kratko našalio i pohvalio fotografiju koju su u Informeru postavili:

M. Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare