Jugović: Za rezultat odgovorna i “Ana iz Jarkova”, Đilas je par puta bio korisna budala za našu stvar

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen Nova S

Dosadašnji poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Bratislav Jugović izjavio je danas da je za slabiji rezultat SNS na parlamentarnim i izborima za Skupštinu Beograda “pomalo” odgovorna Ana Brnabić, a naveo je i da mu ponekad “deluje” da jedan od lidera opozicije Dragan Đilas “radi za Vučića”.

“Brnabić je poverenik (SNS za Beograd). Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti ‘Ane iz Jarkova’. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija”, kazao je Jugović za TV Nova S.

Jugović je rekao da je u jednom trenutku “zatekao sebe u razmišljanjima”, nakon kandidovanja Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, da Đilas radi za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Međutim, to zaista nije tako, ali je par puta bio korisna budala za našu stvar. To govori koliko je on više biznismen, a manje političar”, dodao je Jugović.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare