Marija Obradović i Bojović potvrdili da su vlasnici dela imanja na kom je pronađena marihuana

Marija Obradović i Bojović potvrdili da su vlasnici dela imanja na kom je pronađena marihuana

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da su na današnjem ročištu održanom po tužbi ministarke Marije Obradović, sama ministarka i Ivan Bojović potvrdili da su vlasnici jednog dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu na kojoj je nađena marihuana.

„Svi koji su danas saslušani, i Marija Obradović, i Ivan Bojović, i Stefan Videkanjić su rekli da imaju vlasničkog udela. Zanimljivo je da ministarka Obradović nije uopšte reagovala na ranije objave i prozivke drugih političara koji pominju afere u Gakovu, ali jeste tužila mene“, rekao je Aleksić nakon ročišta, saopšteno je iz Narodne stranke. On je istakao da je sud naložio da se izvrši veštačenje od strane neuropsihijatra zbog „duševnog bola koji su Obradović i Bojović doživeli“.

„Nijedan medij, niti bilo ko drugi ko je govorio o slučaju Gakovo joj nije izazvao toliki duševni bol kao moja izjava. To je dovelo do psihičkih smetnji nje i njenog partnera Bojovića koji je rekao da uzima lekove zbog toga. Potpuno je jasno da ovo ima jednu veliku političku konotaciju koja stoji iza ovog slučaja“, rekao je Aleksić.

Printscreen YouTube/ N1

On je naveo da je ministarka Obradović tokom ročišta kritikovala pravosudni sistem u Srbiji žaleći se na neefikasnost suda. „Nijedno ročište nije odloženo zbog mene i mojih advokata, već zato što se Obradović sa svojim timom nije pojavila“, dodao je on. Nakon ročišta ministarka Obradović nije htela da daje izjave za medije zbog, kako kaže Aleksić, toga što je uskoro očekuje Glavni odbor.

„Obradović je izjavila da su članovi odbora u Somboru i predsednik Vučić dovedeni u zabludu baš zbog moje izave i da su zbog toga tražili njenu smenu“, zaključio je Aleksić. Aleksića su na ročištu zastupali advokati Narodne stranke Uroš Tešmanović i Jovica Todorović. „U vezi sa duševnim bolovima koje trpe Obradović i Bojović mogu da kažem samo jednu narodnu mudrost – istina najviše boli“, rekao je Todorović, navodi se u saopštenju.

Danas

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare