Đorđević i pokret Oslobođenje podnose krivičnu prijavu protiv Čadeža i Privredne komore Srbije

Đorđević i pokret Oslobođenje podnose krivičnu prijavu protiv Čadeža i Privredne komore Srbije

Nakon što su se na sajtu Privredne komore Srbije i na zvaničnim Tviter i Fejsbuk nalozima Privredne komore Srbije našle objave u kojima predsednik PKS Marko Čadež priznaje lažnu državu Kosovo pokret Oslobođenje i Mlađan Đorđević, predsednik pokreta, najavili su podnošenje krivične prijave.

Mlađan Đorđević i pokret Oslobođenje su podnošenje prijave najavili i na svojim nalozima na društvenim mrežama.

„Zbog kršenja Ustava najavljujemo podnošenje krivične prijave protiv Marka Čadeža i Privredne komore Srbije. Neka zapamti kriminalno – izdajnička sekta Srpska napredna stranka da Srbija nije njihova privatna država i da su Kosovo i Metohija Srbija“, napisao je Mlađan Đorđević na svom Tviter nalogu i najavio podnošenje krivične prijave.

Podsetimo, Marko Čadež, predsednik jedne od najvažnijih institucija u Srbiji, svoje školovanje je završio u Nemačkoj (Akademija za marketinške komunikacije u Frankfurtu?!) a radni vek, pre nego što je postao predsednik PKS, proveo je po nemačkim medijima i u nemačkoj  ambasadi u Beogradu. Poznato je da je Čadež blizak prijatelj i poslovni partner Aleksandra Vučića a iz više pouzdanih izvora znamo da je saradnik nemačke obaveštajne službe i zastupnik finansijskih i svih drugih interesa Nemačke u Srbiji.

Politikon, Politički.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar