Mlađan Đorđević optužen da je ORGANIZATOR PROTESTA

Izvor:
Politički.rs, Foto: Pokret Oslobođenje, Politički.rs

Strah režima Aleksandra Vučića od narodnog bunta koji se ovih dana izlio na ulicama gradova Srbije je evidentan. Zbog toga su angažovani svi režimski mediji da uz pomoć svojih samoproklamovanih stručnjaka, analitičara i raznoraznih parodija na novinare, umanje broj učesnika protesta, kao i da, po oprobanom običaju, povežu protest sa stranim faktorom.

Tako je i nekadašnji ugledni istoričar a danas režimski megafon, član Upravnog odbora RTS-a i omiljeni sagovornik rijaliti voditeljke Jovane Jeremić gostovao jutros na televiziji Pink. U razgovoru sa voditeljkom Jovanom Jeremić, ženom dostojnom intelektualnog, obrazovnog i svakog drugog kapaciteta Branka Raduna, debatovalo se ko bi mogao da bude organizator protesta.

Pinkove zvezde Branko Radun zvani Brankić (levo) i otkriće Milomira Marića, Jovana Jeremić zvana Pinkova Jovanjica (desno), Foto: Printscreen

Stari šmeker Branko Radun, u pokušaju da zadivi neodoljivu Jovanu svojim obaveštajnim saznanjima, pun samopouzdanja, ko Era Ojdanić kad popije Vijagru, izjavio je da ekološki pokreti nemaju kapacitet da organizuju tako velike proteste, već je kao jednog od organizatora označio predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića.

Zna li nešto Branko Radun što mi ne znamo, ili samo lupeta pokušavajući da opčini Pinkovu najbolju novinarku, ostaće nepoznanica do daljnjeg.

U svakom slučaju, Đorđević je kratko na tviteru, ne želeći da se spušta na nivo Raduna, Jovane, Dalile, Krleta i ostalih spodoba, prokomentarisao:

Sve što je ovde izrečeno je apsolutno tačno.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar