“‘Oće Boško od Ljotića, al’ neće Ljotić iz Boška”: Hoće kao Šešelj da iseli Tita iz Kuće cveća

“‘Oće Boško od Ljotića, al’ neće Ljotić iz Boška”: Hoće kao Šešelj da iseli Tita iz Kuće cveća

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je na promenu namene Kuće cveća i seljenje Titovog groba u Hrvatsku, što je na mrežama izazvalo lavinu negativnih komentara.

Reagujući na izjavu patrijarha Ilariona koji je dao predlog da se Lenjin sahrani a Mauzolej pretvoriti u Muzej masovnih represija, Obradović je tvitnuo:

“Apsolutno primenjivo na Srbiju i Кuću cveća. Tita sahraniti u rodnoj Hrvatskoj ili odakle je već došao kao terorista i ubica, a Кuću cveća pretvoriti u Muzej žrtava komunističkog terora posle lažnog oslobođenja 1944. godine kada su širom Srbije krenule likvidacije antikomunista!”.

Obradović, koji je često isticao svoju naklonost ka politici Dimitrija Ljotića, iako tvrdi da nije sledbenik njegove ideje, u Utisku nedelje izjavio je da “ima stvari koje mu se lično sviđaju u onome što je Dimitrije Ljotić pisao u svojim političkim govorima”, prenosi portal Nova.rs.

"'Oće Boško od Ljotića, al' neće Ljotić iz Boška": Hoće kao Šešelj da iseli Tita iz Kuće cveća
Za hitne porudžbine pozovite +381 61 60 44 001

Obradović očigledno deli iste poglede kao lider radikala Vojislav Šešelj koji je na jedanaestu godišnjicu Titove smrti, 4. maja 1991. godine sa pristalicama Srpske radikalne stranke, doneo pred Kuću cveća glogov kolac, ne bi li onemogućili Titu da se „povampiri”.

Boškov tvit dočekan je na nož:

Zbog tvita je izgubio i glasače:

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare