‘Oće kaki, neće kaki? ‘Oće! VUČIĆ “PODVIO REP”, IDE U TIRANU: Nisam blesav ni glup, emotivan sam

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Instagram/buducnostsrbijeav, Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će ipak putovati u Tiranu na samit EU-Zapadni Balkan, jer bi, u suprotnom, usledile “velike štete” za državu.

„Svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ako ne bih otišao, bile bi velike štete za našu zemlju. Možda bih pokazao da je moja sujeta jača i veća da ne odem, ali bi bila veća steta da ne odem. U smislu privlačenja stranih investicija i drugo“, rekao je Vučić pravdajući sebe i kategoričku izjavu ranije ove nedelje da neće da prisustvuje samitu EU-Zapadni Balkan.

„Emocija ponekad obuzmu čoveka i ne znate kako da reagujete kada neko mesecima stalno proizvodi krize. Dogodi vam se, živ ste čovek, da emotivno reagujete. Pritom je sve što sam rekao istina. Jer nisam, iako se mnogima čini, ni blesav, ni pijan ni lud, a ni sasvim glup“, rekao je on.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević prokomentarisao je još pre par dana da će Vučić poslušati svoje nalogodavce i sigurno putovati u Tiranu, a to je najavio i jutros na Tviteru
Foto: Privatna arhiva, Instagram, Printscreen

A danas nova farsa i drama, glumatanje i bildovanje njegovog lažnog srpstva, a jasno je svima da je Aleksandar Vučić podvio rep i da će otići u Tiranu jer tako tata kaže.”, napisao je Đorđević, komentarišući najavljeni sastanak Vučića i Lajčaka i pripremu građana od strane medija koje otvoreno kontroliše vlast, kao i od medija koji se predstavljaju kao nezavisni, za još jedno poniženje Srbije od strane njenog predsednika.

Da Vučić voli da laže, da se nećka, prenemaže ko trogodišnjak kad ne zna da l’ bi da kaki, i da je njegova pretnja da neće ići u Tiranu obično foliranje, znao je i albanski premijer Edi Rama, koji za sebe i Vučića kaže da su kao braća.

Rama je pre par dana izjavio će Srbija imati predstavnika na predstojećem samitu EU-Zapadni Balkan.

Foto: Printscreen, vucic.rs

Predsednik Srbije nema drugog izbora nego da dođe na samit“, izjavio je Rama dodajući da je Vučićeva izjava “izjava za potrebe unutrašnje politike“, što samo potvrđuje davno poznatu činjenicu da Vučić jedno priča građanima u Srbiji, a drugo međunarodnim zvaničnicima.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare