Oslobođenje: Krivične prijave protiv Vučića, Stefanovića i Hrkalović: DA SE UHAPSE I DA IM SE ODREDI PRITVOR

Izvor:
Politički.rs

Pokret Oslobođenje najavio je podnošenje krivične prijave protiv više ljudi iz vrha vlasti i Ministarstva unutrašnjih poslova, među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zbog navodnih veza sa kriminalnim klanovima i umešanosti u kriminalne aktivnosti, saopšteno je danas.

Kako se navodi, prijave će biti podnete protiv Vučića, aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića, nekadašnje državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović, službenika MUP-a Gorana Papića, Dejana Milenkovića i Tomislava Radovanovića.

Funkcioner pokreta Oslobođenje Milan Dumanović smatra da su oni krivi za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i da se iz brojnih svedočenja sada u javnosti jasno vidi ono što se u bezbednosnim strukturama odavno zna, a to je da kriminalnim podzemljem u Srbiji upravlja „Jajinački klan“, na čelu sa Vučićem.

On je dodao da će u ime pokreta Oslobođenje podneti obimnu i na činjenicama zasnovanu krivičnu prijavu, koja će uklјučiti sve kriminalne radnje vlasti i da će od tužilaštva tražiti da se oni uhapse i da im se odredi pritvor.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare