“Oslobođenje” obilazi Srbiju: Srbe, Hrvate, Mađare… sve nas muči isti problem – kriminal i izdaja

“Oslobođenje” obilazi Srbiju: Srbe, Hrvate, Mađare… sve nas muči isti problem – kriminal i izdaja

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je sa najbližim saradnicima i danas nastavio sa obilaskom Srbije. Ovoga puta Đorđević se uputio na sever Srbije i obišao nekoliko vojvođanskih mesta.

“Razgovor sa Srbijom”, kako u pokretu Oslobođenje nazivaju svakodnevne susrete sa građanima širom naše zemlje, započeo je u Apatinu.

Razgovori sa Srbijom danas su nastavljeni u Apatinu, gde nas je sa stanjem u ovom gradu upoznao naš domaćin Radivoj Braca Sekulić, predsednik Društva srpskih domaćina, objavljeno je na Fejsbuk stranici pokreta Oslobođenje.

Potom je Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, obišao spomenik junacima ratova 1990 – 1999.

“Naša je dužnost da se uvek poklonimo hrabrim ljudima koji su branili naš narod i državu i da nikada ne zaboravimo one koji su izgubili živote u ratovima. Neka je večna slava junacima i hvala!” napisao je Đorđević.

Sledeća stanica je bila Sombor, “jedan od najlepših srpskih gradova”, kako kažu u “Oslobođenju”

Đorđević je o susretu sa meštanima Kljajićeva i Sombora napisao:

“Razgovor sa Srbijom, sa meštanima Sombora i Kljajićeva: Srbima, Hrvatima, Mađarima… Sve nas muče isti problemi, a svode se na kriminal i izdaju. Ljudima je dosta toga.
Do oslobođenja!”

Neposredno pre razgovora članovi “Oslobođenja” su, zajedno sa meštanima Sombora, upalili sveće za pokoj duša stradalih u oslobođenju ovog grada u Drugom svetskom ratu.

“Pred razgovor s meštanima Sombora upalili smo sveće za pokoj duša stradalih u oslobođenju ovog grada u Drugom svetskom ratu. Slava im i hvala!”

Oslobođenje, kao jedina politička snaga koja je odlučna i beskompromisna u nameri da, bez kalkulisanja, sruši režim izdajnika i saradnika okupatora Aleksandra Vučića, i narednih dana nastavlja sa obilaskom Srbije i formiranjem mreža odanih, hrabrih i čestitih ljudi, koji su spremni i nestrpljivi da uskoro krenu u konačno i definitivno oslobođenje od mafijaškog i nenarodnog režima naprednjačkih i svih drugih okupacionih slugu.

Politicki.rs

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar