Oslobođenje: Slučaj Dejana Pavlovića je dokaz da se vlast po svaku cenu obračunava sa onima koji ukazuju na stanje u našoj zemlji

Oslobođenje: Slučaj Dejana Pavlovića je dokaz da se vlast obračunava sa onima koji ukazuju na stanje u našoj zemlji

Jedan od osnivača pokreta Oslobođenje i pukovnik Vojske Srbije u penziji Janko Todorov reagovao je u pisanom saopštenju na današnju vest da je posle spaljivanja kuće predsedniku sindikata zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojske Srbije Sloga Dejanu Pavloviću stigla vest o iseljenju iz drugog bungalova koji mu je dat na privremeno korišćenje.

„Umesto da se bave ko je kriv i odgovoran za spaljivanje kuće Dejana Pavlovića, oni od njega traže da prikaže prethodni ugovor koji je izgoreo u požaru i na taj način pokazuju bezobzirnost“, kaže Janko Todorov, predsednik Saveta za odbranu i bezbednost pokreta Oslobođenje i dodaje:

„Ovo je pokušaj vlasti da se po svaku cenu obračuna sa onima koji ukazuju na stanje u našoj zemlji“.

Podsetimo, nakon intervjua i javnog kritikovanja vlasti sa stanjem u vojsci Dejanu Pavloviću je spaljena kuća prošle godine u maju. Samo pukom srećom je preživeo, jer ga je probudio lavež pasa.

Savet za odbranu i bezbednost u svom saopštenju naglašava da je neophodnio da se pre svega ispita kako je došlo do požara u kom je Pavloviću izgorela kuća i dodaju da osuđuju pokušaj zastrašivanja pojedinaca i svaki pokušaj.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare