Pokret Oslobođenje pokrenuo akciju „MILION NALEPNICA ZA IZDAJNIKA“

Pokret Oslobođenje pokrenuo akciju „MILION NALEPNICA ZA IZDAJNIKA“

Pokret Oslobođenje saopštio je javnosti da je pokrenuo akciju štampanja i distribucije milion nalepnica sa likom Aleksandra Vučića i natpisom „izdajnik“, koje će, prema njihovim rečima, „preplaviti Srbiju u narednom periodu.“

Kako kaže Mlađan Đorđević, predsednik ovog pokreta, na takav potez su se odlučili nakon što im je policija prošle nedelje, prilikom obeležavanja godišnjice bombardovanja SR Jugoslavije, oduzela transparente slične sadržine.

„Na transparentima su bile slike Vučića u srdačnim pozama sa Tonijem Blerom, Bilom Klintonom, Gerhardom Šrederom i Hašimom Tačijem, sa svima onima koji su bombardovali Srbiju i koji nam i danas otimaju Kosovo. I naravno Vučić, čiji režim sa njima već devet godina radi na zaokruživanju nezavisnosti tzv. Kosova“, ističe lider Oslobođenja.

On ukazuje da je policija oduzimanjem ovih transparenata htela da sakrije istinu od javnosti, ali da će „sada cela Srbija da vidi ovu poruku i da se podseti ko je izdajnik.“

Iz pokreta Oslobođenje objašnjavaju da su počeli da primaju i donacije građana za štampu milion nalepnica, kao i da je odziv odličan. Naime, kako kažu, za nekoliko dana su već pristigle uplate iz svih krajeva zemlje – iz Kosovske Mitrovice, Novog Sada, Novog Pazara, Kikinde, Užica, Arilja, Kučeva, Sokobanje, Pančeva, Aranđelovca, Arilja, Sremske Mitrovice i mnogih drugih mesta.

„Svako ko se javi našem pokretu i uplati makar i malu donaciju za akciju, dobiće paket nalepnica, da širi ovu poruku istine u svom gradu ili selu. Cela Srbija mora da vidi da je Vučić izdajnik“, zaključuje Mlađan Đorđević.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar