Pokret slobodnih građana izlazi na izbore?

Pokret slobodnih građan izlazi na izbore?

Pokret slobodnih građana izaći će na parlamentarne izbore, saznaje Nova.rs. Međutim, kako saznaje N1, predsednik PSG Sergej Trifunović održao je danas konsultacije sa lokalnim odborima, dok bi sutra ili prekosutra trebalo da se održe sednice Predsedništva ili Političkog saveta PSG, a konačna odluka o eventualnom izlasku na izbore trebalo bi da bude saopštena na konferenciji za novinare u petak.

Izvor portala Nova.rs rekao je da je oko 90 odsto prisutnih na današnjim konsultacijama bilo za izlazak na izbore, te da odlika “nije baš bila jednoglasna”, prenosi N1.

Lider PSG Sergej Trifunović rekao je za Nova.rs da odluka tek treba da bude potvrđena u četvrtak na sednici Predsedništva.

“Mi svakodnevno razgovaramo i razmenjujemo mišljenja. Odluku ćemo doneti u četvrtak i objavićemo je na konferenciji za novinare”, prokomentarisao je Trifunović.

Pokret slobodnih građan izlazi na izbore?
Printscreen

Prema saznanjima Nova.rs, Trifunović se dugo kolebao jer je priželjkivao da i neko iz Saveza za Srbiju izađe na izbore, ali pošto takve odluke nema, prelomio je i odlučio da PSG uđe u izbornu trku.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare