Pokret za bezbedan i slobodan Sombor: Na protestima smo sa opozicijom i građanima, a ne sa vojvođanskim separatistima!

Povodom protesta koji po vojvođanskim gradovima organizuju separatističke stranke, pokreti i nevladine organizacije, u ime Pokreta za bezbedan i slobodan Sombor, oglasio se Miroslav Kosanović saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Miroslav Kosaanović Major
Pokret za bezbedan i slobodan Sombor upozorava:

SOROŠOVE nevladine organizacije i političke stranke, koje on debelo plaća, aktivne su u organizovanju protesta širom Autonomne pokrajine Vojvodine, pod parolom “Vojvodina protiv nasilja, Sombor protiv nasilja, …”, a potpisuju pozivnice građanima Srbije sitnim slovima: ujedinjena opozicija!

Pozivnicu za zajednički nastup šalju samo onim političkim činiocima koji imaju istu političku platformu. Imaju podršku medija koje, takođe, finansira Sorošova fondacija.

To su oni koje se zalažu za SAMOSTALNU i NEZAVISNU VOJVODINU!

Protestuju četvrtkom …

Sve one organizacije, stranke, pokrete koji su patriotski nastrojeni, a koji su protiv separatizma, spremni su odmah da napadnu kako razbijaju proteste protiv ove vlasti. Lukavo i opasno po Srbiju !

Naš Pokret neće učestvovati na tim skupovima, već na protestu u Beogradu, koji organizuju građani i udružena opozicija i koji je zakazan za subotu.

Miroslav Kosanović Majora

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare