Tadić: Boško Obradović je 2012. JAVNO radio za Vučića, dok sad radi u tajnosti

Izvor:
Politički.rs

Dveri Boška Obradovića su i zvanično najavilе izlazak na izbore 2022. godine, ma pod kakvim uslovima se oni budu održavali, i to nikog na srpskoj političkoj sceni nije iznenadilo. Svako ko je iole upoznat sa radom i  biografijom Boška Obradovića, zna da su mu skupštinska fotelja i život na budžetskim parama draži i od oca i od majke.

Može Bošku jedne godine da bude dobar Dragan Đilas, a već sledeće Vučić da mu bude još bolji, samo kad namiriše  preko čijih leđa može da se dokopa voljenog mu skupštinskog restorana.

Naši mudri seljaci za takve kao Boško pametno kažu: “Kada imaš u kući nesposobno koje nit ume da ore nit da drlja, a knjige se ne pri’vata, gledaš da ga protneš u društvo kao političara”, pa je valjda tako i Bošku namenjeno.

Pre dve godine, o Bošku je pisao na Tviteru i nekadašnji predsednik Srbije, a sada samo predsednik četvoročlane stranke SDS Boris Tadić, još jedan u nizu od onih koji su nesposobni za oranje i kopanje a ni za knjigu se nisu baš nešto ‘vatali, nego im uticajni roditelji stekoše diplome.

Te godine se opozicija po 394. put nešto ujedinjavala, Boško nečim nije bio zadovoljan, a i u panici ko neka histerična babadevojka kojoj vreme za udaju prolazi, pa je napadao i Demokratsku stranku i veselnika Tadića, i još mnoge s kojim se ujedinjavao:

Zašto Obradović uopšte učestvuje u ujedinjenju opozicije, ako neprestano napada one sa kojima se ujedinjuje? Nakon napada na Mićunovića, nastavio je ponavljajući u “Utisku nedelje” laž da sam ja stvorio Vučića. I to samo dan nakon zajedničkog skupa opozicije udružene oko bojkota.

Od početka upozoravam da se izbori mogu bojkotovati ne samo protiv režima, nego i u njegovu korist. Ovo je očit primera rada u korist Vučića pod plaštom bojkota. SZS bi trebalo da zauzme jasan stav povodom ovakvih istupa svog člana, a samim tim i stvarnih ciljeva bojkota.

Te 2012. sam se manje više sam suprotstavio SNS-u, dok su njihovoj pobedi doprineli upravo oni koji su širili iste belolistićke stereotipe kao i danas. Pa i Dveri javnom podrškom na izborima. Apsurd je da oni koji su ih stvarno doveli na vlast optužuju mene za stvaranje SNS!

I da razjasnimo. SNS su na vlast doveli beli listići, oni koji su ih kao Dveri javno podržavali, deo međ.zajednice zbog Kosova,oni neispunjenih ličnih ambicija itd, a ne ja. Bez toga, zajedno bismo uspeli da osvojimo i tih 2%. Ne ponavljajmo greške, jer zajedno to možemo i sada!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare