Trojka koja ruši Vučića: Đorđević, Šarović, Parović – njih BIA ne kontrološe

Izvor:
Politički.rs, Foto: Politički.rs

Na večerašnjim protestima Srbija protiv nasilja uz stotine hiljada građana učestvovali su i političari Mlađan Đorđević, Nemanja Šarović i Miroslav Parović

Šarović, Parović i Đorđević su srpski političari koje građani prepoznaju kao patriotske srpske desničare i jedne od malog broja srpskih političara koje ne kontroliše režim Aleksandra Vučića, niti bezbednosne strukture ni strane ni domaće.

Predsednici pokreta “Oslobođenje”, “Ljubav, vera, nada”, i “Narodni slobodarski pokret”, uslikani su večeras ispred Predsedništva Srbije.

Foto: Politički.rs

Tom prilikom, politički analitičar prof dr. Radun Branković, koji je u tom trenutku prolazio sa kolonom građana, prokomentarisao je:

“E ovo je ‘crna trojka’ koja ruši Vučića. Oni ne piju vino u Jajincima i na prijemima, i ne čekaju da im Brdo (BIA) kaže šta da rade. Siguran sam da Vučiću neće ni malo biti dobro kad ovo vidi. Na zdravlje!

Foto: Politički.rs

Da li su ove fotografije slučajno nastale ili nagoveštavaju neke poteze koji će promeniti političku scenu u Srbiji pokazaće se u narednom periodu.

Đorđević je prethodno objavio fotografije sa protesta na kojima je sa saborcima iz pokreta Oslobođenje.

Foto: Privatna arhiva

1 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
svašta
svašta
11 meseci pre

ne zanosite se…