21/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Tvrdio da je Vučić “FUKARA”, sad crta metu na čelo opoziciji, čak i Đorđeviću koji iskreno brine za Danila

Printscreen, Twiter

Izvor:
Politički.rs

Kralj naprednjačih dupeuvlakača Nebojša Bakarec, nikako da prestane sa svojom nakaznim, slugeranjskim prozivkama i napadima na opoziciju, i sve one koji ne misle onako kako Aleksandar Vučić misli tog dana.

Da li mu Aleksandar Vučić još uvek nije oprostio što je zdušno promovisao knjigu Pece Popovića “Moralni portret Aleksandra Vučića – politička fukara” i tvrdnje da  su Vučić i Nikolić odlučili da ispune ono zbog čega su ih Vašington i Brisel i stvorili – da izdaju Kosovo i Metohiju” , ili sam Bakarec misli da se nije dovoljno mazao govnima i dokazao vernost novom vlasniku, u svakom slučaju, Bakarec je nastavio sa svojim crtanjem mete na čelo opoziciji i novinarima, drečeći na društvenim mrežama kao magarac o ugroženosti Vučićeve porodice.

Nebojša Bakarec

Naravno, po Bakarecu, Vučićevu familiju ugrožavaju već po ustaljenom običaju, Đilas, Šolak, Jeremić… tu su i novinari, pa čak i pokojni Dragoljub Žarković s onog sveta kidiše na Vučićeve žene i decu.

Ludilo nesrećnog Nebojše Bakareca je beskonačno, pa se na tom spisku, odnosno na toj fotografiji, našao čak i Mlađan Đorđević, predsednik pokreta Oslobođenje, za koga je poznato da se bezbroj puta zalagao da se zaštiti Vučićev sin, mali Danilo. Iako Danilče davno nije maloletan,  Đorđević je ipak očinski zabrinut za njegovu sudbinu i više puta je apelovao da se o njemu pobrinu socijalne službe.

Ispod ove nemaštovite slike, ne mareći za to (a možda mu je bio i cilj) da njome može da navede i isprovocira raznorazne labilne i ne baš inteligentne naprednjačke simpatizere, članove ili slične psihopate da fizički nasrnu na nekog od “žigozanih”, Bakarec je napisao tugovanku:

Biće zanimljivo videti gde će završiti Nebojša Bakarec posle pada režima Aleksandra Vučića. Po svemu sudeći, samo još u cirkusima kao atrakcije “žena s bradom” ili “pola čovek-pola Dragan J. Vučićević” moći ćemo spodobe kao što su Bakarc i slični da gledamo.

I njima da plašimo decu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Danilo Vučić – Humanitarac po tatinom zadatku

%d bloggers like this: