Upućenje jezive pretnje Đorđeviću: Preti KLANJEM i NABIJANJEM NA KOLAC, hoće Vučića za DOŽIVOTNOG PREDSEDNIKA

Upućenje jezive pretnje Đorđeviću: Preti KLANJEM i NABIJANJEM NA KOLAC, hoće Vučića za DOŽIVOTNOG PREDSEDNIKA
Ilustracija, Pokret Oslobođenje, Printscreen, Pixabay

Mlađan Đorđević se osnivanjem pokreta Oslobođenje i svojim svakodnevnim delovanjem dokazao kao jedna od najozbiljnijih, ako ne i najozbiljnija pretnja režimu Aleksandra Vučića.

Zbog svog ukazivanja na izdajničku politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, postao je svakodnevna meta tabloida, ličnosti sumnjivog karaktera i morala koji čine elitu SNS, kao i plaćenih stranačkih botova.

I sam Aleksandar Vučić, u svojim skoro svakodnevnim obraćanjima medijima i naciji, ne propušta priliku da na račun Đorđevića iznese veliki broj uvreda i kleveta, i označi ga kao nekog ko mu je glavna smetnja vođenju Srbije u bolje sutra, a u stvari smetnja u ispunjavanju obećanja koje je dao Zapadu i obaveza koje je na sebe preuzeo.

Zavijajući sve svoje marifetluke u priču o životnoj ugoženosti, Vučić je stavio metu na čelo Mlađanu Đorđeviću i opozicionim prvacima poput Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

Jutros je na Tviteru, posle Đorđevićeve objave i podsećanja da je Aleksandar Vučić izdajnik i zbog toga što se “Vašingtonskim sporazumom obavezao da neće blokirati pokušaje Prištine da uđe u preostale međunarodne organizacije”, usledila reakcija naprednjačkih botova koji su bezuspešno pokušavali da izlizanim frazama opravdaju Vučićevu politiku.

Među tim komentarima pojavila se i gnusna i zastrašujuća pretnja Đorđeviću, Đilasu i Mariniki Tepić, od strane korisnika pod imenom Đorđe Pavlović:

jebem mi vam sve živo i mrtvo po kući žuto nemali roda ni poroda i tebi i Đilasu i onoj vašoj kurvi Mari kosti vam se raspadale od malog do velikog rak da dobijete u mukama umirali. sve vas na kolac nabili kao Turci nekad poklo bih vas sve kao ustaše. Kerovi su zlato

Posmatrajući profil Đorđe Pavlović na Tviteru, vidi se da nije preterano aktivan, ali je tu da označi da mu se sviđaju objave naprednjačkih vedeta Gorana Vesića i Milenka Jovanova, kao i za to da se zalaže da Aleksandar Vučić postane doživotni predsednik Srbije.

Đorđević za sada na ovo nije reagovao, a da li smeju i da li će reagovati policija i tužilaštvo ili im je zadatak da štite i reaguju samo na pretnje Aleksandru Vučiću, videćemo uskoro.

U svakom slučaju, atmosfera u društvu koju je stvorio režim Aleksandra Vučića, gde se neprestano pojavljuju razni Đorđe Pavlovići, bilo kao botovi, bilo kao nahuškane od Vučića nervno labilne osobe, ne sluti na dobro. Sluti da nas pod njegovom vlašću očekuje ništa drugo sem radikalske Srbije a da su bezbednost i život svakog onog ko misli drugačije, ili mu se suprotstavi, ozbiljno ugroženi.

I na kraju, jedno od pitanja koje tviteraši i građani svakodnevno postavljaju Aleksandru Vučiću:

“Ko je ubio Olivera Ivanovića?”

M. Milovanović

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Ostavite komentar

Komentari

Nema komentara. Ostavite vaš komentar.

Ostavite komentar