Vladimir Gajić najavio kandidaturu za predsednika Narodne stranke

Izvor:
Beta, Foto: Printscreen YouTube

Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke (NS) advokat Vladimir Gajić izjavio je danas da će se kandidovati za predsednika te stranke.

Gajić, koji je bio i kandidat za gradonačelnika Beograda, rekao je medijima da je vrh stranke podneo ostavke iz solidarnosti sa Vukom Jeremićem.

“Na ostavke smo se odlučili zbog solidarnosti prema Vuku Jeremića, kao predsedniku i osnivaču stranke, ali smo svi ostali članove stranke. Predsedništvo u tehničkom mandatu sada treba da organizuje nove stranačke izbore. Ja ću se kandidovati za predsednika stranke. O tome se razgovara u stranci, a da li će se još neko kandidovati, ostaje da se vidi”, rekao je Gajić.

Osnivač i lider Narodne stranke Vuk Jeremić podneo je ostavku nakon što je stranka na republičkim izborima osvojila 0,88 odsto glasova, a na gradskim 2,04.

Sem Jeremića i Gajića, ostavke je podnelo kompletno rukovodstvo, svi članovi Predsedništva među kojima i potpredsednici Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević i Ivana Parlić, kao i generalni sekretar stranke Stefan Jovanović.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare