Vučić se požalio: Za sve u Davosu sam “crna ovca”

Izvor:
Beta, Foto: društvene mreže

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da “za sada ne postoji mogućnost” da Srbija uvede sankcije Rusiji, a “šta će biti u budućnosti – ja ne znam šta život donosi i kako će sve da izgleda”.

“Ja nisam od onih koji se zaklinju pa ne ispune nešto. Ja više volim da se ne zaklinjem a da uradim nešto. Uvek je taj pristup bio bolji, uvek sam tom pristupu više verovao nego onima koji se kunu u sve na svetu a treći dan znam da će da urade sve drugačije”, rekao je Vučić, za Radio televiziju Srbije (RTS).

On je istakao da Srbija “gleda svoj interes i bori se za taj interes”.

“Ko zna i kakve pretnje mogu da budu i šta sve može da bude. Kao što vidite prošlo je 90 dana i Srbija vodi istu politiku, jedina u celoj Evropi, mala zemlja, brojčano malog ali ponositog naroda, vodi svoju politiku”, rekao je Vičić.

On je naglasio da to “nije proruska ni prozapadna politika već vodi svoju politiku”.

“Nalazimo se na evropskom putu, Srbija nikog nije uvredila, ničim nije doprinela sukobu, vodi samostalnu i nezvisnu politiku”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li su mu u Davosu svetski lideri zamerili zbog dobrih odnosa sa Rusijom, rekao je su mu “svi zamerili da je crna ovca” i da su mu govorili šta je njihova ideja.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

1 komentar

  1. Imam ja u selu belog ovna. Mogao bi da zajasuje crnu ovcu. Nizašta drugo i nije.

Ostavite komentar