“VUČIĆ UPROPASTIO DOKAZE PROTIV ORIĆA!” Đorđević: Isto je radio i sa Tačijem i Haradinajem

Izvor:
Beta, Politički.rs

Prvi tužilac u Srbiji za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da je predsednik države Aleksandar Vučić upropastio dokaz protiv nekadašnjeg komandanta Armije Bosne i Hercegovine u Srebrenici Nasera Orića, koji je u Hagu bio optužen za ratne zločine nad Srbima, ali je oslobođen.

YouTube/ N1

„Predsednik Vučić se predstavlja kao najbolji student (Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu), a ja ne verujem uopšte u tu priču. I vidim, bar što se tiče krivičnih dela, da on to ne razume“, rekao je Vukčević za novi broj nedeljnika NiN

„Кada smo tražili dokaze protiv Nasera Orića, došli smo do jednog svedoka, koji je bio njegov ratni drug. Dao nam je lokalitet gde je pobijeno 12 Srba. Taj zaštićeni svedok dao je iskaz da je lično Orić ubio jednog sudiju tako što mu je bajonetom prvo zabio nož u oko i onda ga zaklao, što je bila istina“, rekao je Vukčević.

Vukčević je naveo da je na televiziji video da predsednik, tada kao premijer Srbije, „daje taj opis iz iskaza zaštićenog svedoka“. „Tako je taj dokaz upropašćen. I kad god nešto kaže o bilo kom krivičnom predmetu, on ga – kontaminira“, rekao je Vukčević.

Vukčevićevu izjavu prokomentarisao je na društvenim mrežama predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević:

Ratni zločinac Naser Orić i ratni huškač iz Čipuljića, Šešeljev kum i šef jajinačkog i klana Velje Nevolje, nabacuju jedan drugome loptu i sve rade u dogovoru.

Izdajnik Vučić je istu takvu igru igrao i sa ubicama Srba i ratnim zločincima Tačijem i Haradinajem.

Provaljen si, bolesniče, i ti i tvoje prljave pokvarene igre.

Te fore možeš da prodaješ Čedi, Čanku, Čomićki i ostalima.

Zabela te čeka!

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare