Vukan i Čaki protiv Kovića i Dodikove rođendanske torte za Dan mladosti (VIDEO)

Izvor:
Politički.rs

Da u Republici Srpskoj znaju da procene ko je pravi srpski patriota a ko patriotizam koristi za ličnu promociju i bogaćenje, pokazali su juče Nebojša Vukanović i Aleksandar Milićević Čaki.

Naime, juče, na rođendan predsednika Srpske Milorada Dodika, u prostorijama SNSD-a u Banjaluci gostovao je istoričar i Jutjub zvezda Miloš Ković, ili kako ga još nazivaju Vojvoda od Autokomande.

Foto: nebojsavukanovic.info

Narodni poslanik Nebojša Vukanović prethodno je u skupštini Republike Srpske prokomentarisao Kovićev najavljeni nastup:

“Dolazi nam Vojvoda od Autokomande koji ne može da pređe 300 metara bez štapa da nas pali kako treba srpska omladina da krene na Kosovo. Ti kreni na Kosovo Koviću, a ne da nam držiš slovo o patriotizmu i uzimaš dnevnice i sinekure, i za sve pare govoriš kako je Milorad Dodik veliki Srbin i patriota”, kporučio mu je između ostalog Vukanović.

“Dok je takvih udbaških patriota sa Banjice (sedište BIA) biće nam srpstvo ovako napaćeno”, kazao je Nebojša Vukanović.

 

 

 

Vojvodu od Autokomande i patriotu sa Banjice Kovića, neprijatnim pitanjem je iznenadio Aleksandar Milićević Čaki koji je prisustvovao predstavi u prostorijama SNSD-a.

Aleksandar Mili9ćević Čaki

Milićević je pozdravio „sve drugove“ i čestitao „Dan mladosti“ aludirajući na rođendan Milorada Dodika i postavio Koviću pitanje koliko ga je Dodik platio da učestvuje na ovom skupu.

Zabezeknuti Ković je negirao da je za to plaćen (a šta bi drugo rekao) i nevešto nastavio da se brani.

 

 

 

 

U svakom slučaju, iako je shvatio da je odavno pročitan i u Srpskoj nepoželjan, Koviću nije to bila smetnja da posle predavanja, umesto na Šiprate sa Kosmeta, nasrne junački na prasetinu i jagnjetinu i, naravno, rođendansku Dodikovu tortu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare