Vuletić: Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić je najveći inspirator svih nepočinstava koja se dešavaju sa navijačima

Vuletić: Generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić je najveći inspirator svih nepočinstava koja se dešavaju sa navijačima

Profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu i doskorašnji potpredsednik FK Partizan dr Vladimir Vuletić izjavio je sinoć u emisiji Dobar, loš, zao da sin predsednika Srbije Danilo Vučić „učestvuje u radnjama u srpskom sportu, srpskom fudbalu“.

Prema njegovim rečima, Danilo Vučić je jedno vreme bio menadžer igračima i radio je za jednu poznatu agenciju.

– Najveći generator i najveći inspirator svih nepočinstava koja se dešavaju sa navijačima je Novak Nedić, generalni sekretar Vlade Srbije – rekao je Vuletić.

Na konstataciju da se govori o tome da je Danilo Vučić novi vlasnik Rada, Vuletić je potvrdio rečima „da je to dosta blisko istini“.

On je dodao da u borbi za prevlast na južnoj tribini Partizanovog stadiona učestvuju „ne samo Danilo Vučić, već i mnogi drugi, i to je istina“.

– Za Vučića bi bilo idealno da Danilo preuzme kontrolu nad navijačima Partizana, jer bi to značilo nastavak posla – zaključio je Vuletić.

On je posebno komentarisao najavu borbe protiv mafije u fudbalu.

– „Da bi pobedio mafiju u fudbalu, Aleksandar Vučić bi morao da uhapsi sebe, Zvezdana Terzića i Milorada Vučelića. To znači da bi morao da se bori protiv sebe“.

-“Aca Rošavi je i dalje sa Danilom, po ceo dan. Svaki dan”, rekao je Vuletić.

„Velja Nevolja mi je rekao da bi poginuo za Vučića“

Bivši potpredsednik FK Partizan dr Vladimir Vuletić izjavio je sinoć, gostujući u emisiji Dobar, loš, zao, da je Velimir Belivuk, zvani Velja Nevolja, 2018. godine rekao da bi „za Vučića poginuo”.

Prema njegovim rečima, to se desilo tokom neke proslave koju su organizovali navijači i na kojoj su bili svi igrači i članovi uprave Partizana.

– Tada mi prilazi Veljko Belivuk i kaže mi ovo – Svi, svi svi, to me ne interesuje, ali za Vučića bih poginuo – rekao je bivši potpredsednik Partizana.

NSPM, Nova.rs
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare