Daka Davidović osniva partiju

Daka Davidović osniva partiju

Biznismen Miodrag Daka Davidović osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore. Davidović je za “Dan” potvrdio da je tačna informacija o osnivanju stranke, ali nije želeo da saopšti detalje.

Davidović bi to trebalo da objavi danas ispred manastira Svetog Save na Goliji, gde će biti crkvena služba na dan Svetog Arhangela Mihaila, prenosi RTCG.

Kakav će biti skup još nije izvesno zbog mera NKT-a i zabrane putovanja između opština, piše Sputnjik.

Među visokim funkcionerima partije bi, kako je sinoć objavio portal “Vijesti”, trebalo da bude i nekadašnji poslanik i funkcioner Socijalističke narodne partije Aleksandar Saša Damjanović.

Davidović je nedavno optužio lidere Demokratskog fronta da pokušavaju da sruše politički dogovor o formiranju nove vlade. Poručio je da oni u tome neće uspeti, jer mandatar Zdravko Krivokapić, kako je kazao, ima podršku crnogorskog naroda.

Davidović je tvrdio da nije tačno da Crkva ima bilo kakve veze sa predizbornim imenovanjem Krivokapića za nosioca liste “Za budućnost Crne Gore”, ili da je sastavljala listu, a da je on najviše učinio na objedinjavanju opozicionih snaga.

Kazao je da je Krivokapić sada, nakon pobede nad DPS-om, na meti jer neće da bude poslušnik.

Foto: Printscreen

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare