Krivokapić najavio koga će razočarati odluke nove vlade

Krivokapić najavio koga će razočarati odluke nove vlade

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kaže da će se Vlada truditi da opravda očekivanja onih ”koji su glasali za demontažu sistema i razgradnju hobotnice”.

“Vlada će se truditi da opravda očekivanja onih građana koji su glasali za demontažu sistema i razgradnju hobotnice, ali će razočarati one pojedince koji pod demontažom podrazumijevaju progon, osvetu i priliku za novu pljačku”, objavio je Krivokapić na Tviteru.

Krivokapić je ranije danas novinarima rekao i da nova Vlada neće praviti nacrt budžeta za narednu godinu, tako da će do marta važiti zakonska mera privremenog finansiranja.

Krivokapić je na konferenciji za novinare rekao da je bilo predviđeno da sva ministarstva dostave informacije kako bi se uobličio budžet, ali da su, kako je naveo, brojne nepravilnosti, netačni podaci i malverzacije prethodne vlade uticale da aktuelna vlada odustane od predloga budžeta.

B92, Foto: Printscreen

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đorđević: Zahvaljujući predsedniku Srbije, Albanci će moći da završe etničko čišćenje preostalog srpskog stanovništva, koje je davno počelo.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare