Sin Džozefa Bajdena optužen na saveznom nivou za ilegalno držanje oružja

Izvor:
Beta-AFP, Foto: YouTube

Sin američkog predsednika Džozefa Bajdena (Joseph Biden), Hanter (Hunter), optužen je juče na saveznom nivou za ilegalno držanje oružja.

Hanter Bajden optužen je u saveznom sudu u Delaveru da je lagao o svojoj upotrebi droge u trenutku kupovine oružja 2018. godine, navodeći da ne pati od zavisnosti. On je ranije za taj period priznao da se borio sa zavisnošću od kokaina.

Optužba protiv Hantera Bajdena (53) prethodno je bila deo dogovora sa sudom gde je uključeno i da se on izjasni krivim za prekršaje oko poreza, ali je taj dogovor pao u vodu tokom sudskog saslušanja u julu kada je sudija pokrenuo pitanja oko neuobičajenih odredbi dogovora.

Nova optužnica objavljena je u vreme kada su republikanci u Kongresu pokrenuli istragu o opozivu predsednika Bajdena zbog veza sa kontroverznim poslovima njegovog sina u inostranstvu.

Republikanci su došli do svedočenja da je Hanter Bajden koristio “brend Bajden” da dođe do inostranih poslova, ali nisu dali čvrste dokaze o tome šta je predsednik Bajden loše uradio.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Данко Б. Марин
Данко Б. Марин
9 meseci pre

Дечко се зове Хантер HUNTER= ЛОВАЦ и оружје му је идентитет, како да Хантер буде без оружја?