21/09/2021

Politički.rs

JUČE DANAS SUTRA

Spajser: Tramp će se kandidovati na izborima 2024. godine

Printscreen

Izvor:

Nekadašnji sekretar za štampu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Šon Spajser izjavio je da će se Tramp ponovo kandidovati za predsednika 2024. godine.

Spajser je nedavno u intervjuu za ”Vašington egzaminer” konstatovao da je Trampov apetit za predsedničke izbore pojačan u poslednjih nekoliko meseci, nakon što je video kako se predsednik Džozef Bajden bavio političkim pitanjima, npr. imigracijom, prenosi ”Gardijan”.

Kao prvi Trampov sekretar za štampu u Beloj kući, Spajser se suočio sa optužbama da tokom javnih obraćanja ne govori istinu i da nije verodostojan, a on se kasnije pravdao objašnjavajući da nije “svesno lagao” američku javnost, navodi londonski dnevnik.

Ova najnovija Spajserova tvrdnja usledila je u jeku spekulacija o Trampovim političkim planovima nakon pretrpljenog poraza od Bajdena na izborima 2020. godine.

Osim Spajsera, i Mark Medouz, bivši šef kabineta predsednika Trampa, nedavno je, kako prenosi ”Gardijan”, dao intervju Njuzmaksu tokom kojeg je takođe govorio o političkim planovima i namerama bivšeg predsednika.

– Nisam ovlašćen da govorim u ime predsednika Trampa, ali mogu vam reći sledeće: večeras se ne bismo ni sastali da ne postoje planovi da ponovo krenemo napred na pravi način, sa predsednikom Trampom na čelu – rekao je Mark Medouz.

POSLEDNJE OBJAVLJENO
%d bloggers like this: