Čulo se i na Pinku: VUČIĆ JE IZDAJNIK! (VIDEO)

Čulo se i na Pinku: VUČIĆ JE IZDAJNIK! (VIDEO)
Foto: Printscreen, agencije, Logo

Čulo se i na Pinku: VUČIĆ JE IZDAJNIK! (VIDEO)

Pokret Oslobođenje je na društvenim mrežama podelio video zapis koji je deo iz gostovanja pukovnika Slavka Nikića na televiziji Pink.

U tom videu je pukovnik Nikić, posle vređanja od strane Milovana Drecuna, istog tog Drecuna, nekad novinara a sad poslanika SNS-a, nazvao mišem koji nije ni metka ispalio na Kosovu i Metohiji, koga su izvlačili iz rovova i koji laže Srbe na Kosmetu.

Svestan društva u kome se našao (voditelja Sarape i Milovana Drecuna) kao i mesta gde se nalazi (TV Pink), Nikić je napustio emisiju uz reči:

– “Nikad više nemojte da me zovete, zovite ove izdajnike na čelu sa Aleksandrom Vučićem!”

Čudno je što je voditelj Predrag Sarapa uopšte i pozvao pukovnika Nikića da gostuje u emisiji, kad su javnosti poznati njegovi stavovi o Aleksandru Vučiću i naprednjačkom režimu i da je bilo za očekivati da će Nikić činjenicama dokazivati izdajničku politiku naprednjačke vlasti. Ostaje nepoznanica da li ga je Sarapa pozvao slučajno, dok je bio u stanju magnovenja ili po naredbi Željko Mitrović, koji je, kao i uvek do sad, na vreme dobio informacije da Vučićev brod tone, pa je vreme da se beži s njega i da se spasava šta se spasiti može.

Pogledajte istorijski trenutak kada se i na televiziji Željka Mitrovića po prvi put čula istina.

Foto: Printscreen, agencije, Logo

POSLEDNJE OBJAVLJENO
Prikaži 2 komentara

2 komentara

  1. Данко Б. Марин

    Или се смрдљива Чарапа напио или ТВ Пинк Жекс хвата простор за пркноувлачење новој власти – жутима се упркнио у жутару после 5. октобра, зар заборависмо?

Ostavite komentar