Đorđević: Hoću da kažem Vučićevim glasačima da on nije nikakav Srbin, on je LOPOV koji je opljačkao ovu zemlju

Izvor:
Politički.rs, Foto: Printscreen

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, gostujući u emisiji na kanalu Helmcast, između ostalog je objasnio smisao i suštinu delovanja njega i njegovog pokreta.

– Ono što ja radim i pokušavam da radim je prosta stvar. Hoću da kažem Srbinu da on (Vučić) nije nikakav Srbin, on ne brani Kosovo – on je izdao Kosovo, on ne brani Srbe u Crnoj Gori – on u Crnoj Gori brani Mila Đukanovića i mafijaške poslove koje imaju zajedno. Vučić nije nikakav branitelj Republike Srpske, naprotiv, on hoće da ruši Republiku Srpsku i on hoće da stvara unitarnu BiH po nalogu Zapada. On nije nikakav prijatelj Rusije, nego mu Rusija treba samo za slikanje pred izbore. On nije pošten čovek koji živi od svoje plate – on je lopov koji je sa svojim bratom i svojom porodicom opljačkao ovu Srbiju. Ja to hoće da kažem Srbinu, onom Srbinu koji glasa za njega, koji gledajući Pink i čitajući njegove medije misli sve najbolje o njemu, kazao je Đorđević.

Đorđević je zatim pitao:

– A šta o meni može da kaže taj Srbin koji glasa za Vučića, Aleksandar Vučić ili bilo ko od njih? Šta mogu loše da kažu o mojim stavovima po pitanju Kosova, po pitanju Crne Gore, po pitanju Srpske, po pitanju Rusije, po pitanju Crkve, po pitanju bilo čega? Šta da mi kažu? Da nisam možda dovoljno dobar Srbin, zapitao se Đođević u intervjuu.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare