Đorđević: Jedini program pokreta Oslobođenje je “samo oslobođenje Srbije”

Đorđević: Jedini program pokreta Oslobođenje je “samo oslobođenje Srbije”

U jednom od svojih intervjua, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, na pitanje novinara da iznese program pokreta, pojasnio je da samo na slobodnim izborima mogu stranke i pokreti kandidovati svoje programe, a pošto Srbijom vlada autoritarni i kriminalni režim,  jedini program pokreta Oslobođenje je “samo oslobođenje Srbije”

“Pokret Oslobođenje se ne bori za vlast, naš pokret se bori za to da smeni režim Aleksandra Vučića i razmontira njegov autoritarni i kriminalni sistem koji se u ovoj zemlji gradi od 2012. godine, pojasnio je Đorđević u intervjuu za portal Nova.rs.

Kad vratimo slobodu, kad institucije opet budu nezavisne, mediji nepristrasni, a izbori slobodni, onda neka se stranke i pokreti kandiduju sa svojim programima za razvoj Srbije, a narod će na fer izborima slobodno da odlučuje.

Do tada, naš cilj i naš program je samo oslobođenje Srbije: oslobođenje od izdaje, oslobođenje od pljačke i oslobođenje od nedemokratije i neslobode.

To su glavne teme u Srbiji: izdaja Kosova i pljačka Srbije. I uz to, nedemokratija koja im omogućava da to rade bez mnogo otpora, izjavio je predsednik pokreta Oslobođenje.”

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare