Đorđević odgovorio Krstiću: LAŽEŠ KAO VUČIĆ, EVO DOKAZA!

Đorđević odgovorio Krstiću: LAŽEŠ KAO VUČIĆ, EVO DOKAZA!

Nebojša Krstić na svom Tviter nalogu već duži vremenski period iznosi laži protiv Mlađana Đorđevića, predsednika pokreta Oslobođenje.

Krstić je naime, u spornom tvitu, naveo da su Vuk Jeremić, Mlađan Đorđević i on (Nebojša Krstić) bili savetnici bivšeg predsednika Borisa Tadića, a onda i sam sebi postavio nekoliko pitanja i sam sebi i dao nekoliko odgovora, u kojima je sugerisao Mlađanu Đorđeviću, “kako ne može da optužuje Vučića za izdaju”, ako su, kako je naveo Krstić, oni tada bili savetnici predsednika Tadića, a u tom periodu su oni pitanjem Tribunalu “praktično dali legitimitet Kosovu*”, naveo je Krstić na svom Tviter nalogu, prenosi portal Politikon.

Međutim, to što je Krstić napisao na svom Tviter nalogu je laž. Sve to je demantovao Mlađan Đorđević sa sve dokazima.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je naveo da je pitanje Tribunalu, koje Krstić navodi i kojim optužuje Đorđevića, postavljeno u avgustu 2008. godine, a da je on (Mlađan Đorđević) na funkciju savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića izabran mesec dana kasnije.

“Brale, sigurno se sećaš da je pitanje koje pominješ bilo postavljeno u avgustu 2008, a da sam ja tek u novembru došao u kabinet kao savetnik. Zato ne delim s tobom nikakvu odgovornost oko toga, a ti lažeš kao tvoj šef Vučić”, napisao je Mlađan Đorđević na svom Tviter nalogu.

Đorđević je, potom, na praktičan način, sa sve dokazima, razotkrio neuspeli pokušaj plasiranja laži Nebojše Krstića usmerenih da na njegovu (Mlađanovu) diskreditaciju.

U navedenim skrinšotovima se jasno vidi da je pitanje Tribunalu postavljeno 15. avgusta 2008. godine, a da je Mlađan Đorđević na funkciju savetnika predsednika države imenovan 19. septembra 2008. godine, a u kabinet došao u novembru. Dakle, Mlađan Đorđević nije mogao biti kriv za šta ga Krstić opužuje, jer u vreme predaje rezolucije Srbije o Kosovu uopšte nije ni imao funkciju.

Politikon

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar