Đorđević poručio Miroslavu Lajčaku: Pitanje Kosova i Metohije je rešeno još 1389.

Đorđević poručio Miroslavu Lajčaku: Pitanje Kosova i Metohije je rešeno još 1389.

Posle današnje izjave  specijalnog predstavnika Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslava Lajčaka da “proces dijaloga treba da se zaključi u roku od nekoliko meseci”, reagovao je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević.

On je na svom Tviter nalogu postavio fotografiju načinjenu tokom predaha u kampanji “Razgovor sa Srbijom”, na kojoj se nalazi u društvu Miroslava Šolevića i Srbe Vasiljevića, dvojicom najuglednijih i najuticajnijih kosmetskih Srba. Fotografijom sa Srbom i Šoletom, Mlađan Đorđević Brale je dao do znanja Miroslavu Lajčaku šta u stvari Srbi sa Kosova i Metohije misle, te da je uzaludan svaki dijalog i dogovor sa Aleksandrom Vučićem o predaji i izdaji Kosmeta..

Uz fotografiju, Đorđević je napisao:

Lajčače, poručuju ti Srba, Šole i Brale da je pitanje Kosova i Metohije rešeno još 1389, što je kasnije i potvrđeno Rezolucijom 1244 i Ustavom Srbije. Izdaja neće proći.

Đorđević je u nastavku dodao i video zapis u kome patrijarh Porfirije jasno kaže da je status Kosova i Metohije rešen na Vidovdan 1389. godine.

“Isto to rekoše ranije danas i Srba, Šole i Brale.”, podsetio je Đorđević.

politicki.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke
Pretplati se
Obavesti o
guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare