KO TO NE VIDI TAJ NE MISLI DOBRO SVOJOJ ZEMLJI: Skupština, Vlada i Vučić nemaju legitimitet jer izbori nisu održani na Kosmetu

Izvor:
Politički.rs, Foto: Nova.rs/ Zoran lončarević, Printscreen, In4s.net
Gostujući u emisiji na Jutjub kanalu Srbin info, vođa pokreta Oslobođenje je komentarisao nedavno održane izbore i srpsku opoziciju koja je, svojim učešćem na njima, svesno dala legitimitet Aleksandru Vučiću da može nesmetano da sprovede izdaju svih srpskih nacionalnih interesa, počevši od izdaje Kosova i Metohije, Republike Srpske, Rusije, kao i svega drugog što će mu pomoći da ga zapadni okupator i dalje drži na vlasti.

“Niko na lažnim izborima nije učestvovao da bi pobedio Vučića, već da bi bio u skupštini i imao sve privilegije, od finansija do imuniteta. Cena toga je legitimitet koji su mu ti lažni opozicionari dali.

Svi dobili, izgubili Srbija i srpski narod”, rekao je Đorđević u emisiji

“Činjenica da ovi izbori nisu održani na teritoriji čitave Srbije, to jest na Kosovu i Metohiji je dovoljna da ovi izbori, pa tako ni izabrana Skupština, Vlada, pa ni Vučić, nemaju legitimitet. Ko to ne vidi taj ne misli dobro ovoj zemlji.” kazao je vođa Oslobođenja.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar