Kovačević (Nova-D2SP): Snažniji smo mi koji smo došli svojom voljom, od onih sa puno novca i velikom organizacijom

Izvor:
Politički.rs, Foto: Nova D2SP, Printscreen, Pixabay

Predsednik stranke “Nova-Da se struka pita” (Nova-D2SD) Vladimir Kovačević, tokom jučerašnjeg protesta “Srbija protiv nasilja” komentarisao je za medije koje okupljanje građana ima veću snagu, ono od 26. maja u organizaciji Srpske napredne stranke, ili protest na kome se građani sami i spontano okupljaju iskazujući svoje nezadovoljstvo protiv režima i stanja u društvu.

Izuzetno je važno da se mi sakupimo u dovoljonom broju, uključujući skoro slične ili identične vremenske uslove u odnosu na jučerasnji dan (26.05.2023.).

Prema tome, šta je snažnije? Da li oni sa velikom organizacijom, velikom moći, puno novca i puno moućnosti da svakom svom biraču i sledbeniku puno toga učine,  ili svi mi koji smo danas ovde, koji smo došli svojom voljom, koji smo došli samo sa željom da nešto promenimo i da kažemo stop nasilju i da nećemo više ovako.

Neke stvari moramo danas da promenimo!”, kazao je Kovačević.

@vladimir.novad2sp Predsednik stranke “Nova Da se struka pita”, Vladimir Kovacevic: Izuzetno je vazno da se mi sakupimo u dovoljonom broju, ukljucujuci skoro slicne ili identicne vremenske uslove u odnosu na jucerasnji dan. ( 26.05.2023.). Prema tome sta je snaznije? Da li oni sa velikom organizacijom, velikom moci, puno novca i puno mogucnosti da svakom svom biracu i sledbeniku, puno toga ucine u odnosu na sve nas, koji smo danas ovde, koji smo dosli SVOJOM VOLJOM. Koji smo dosli samo sa zeljom da nesto promenimo i da kazemo STOP NASILJU, necemo vise ovako. Neke stvari danas moramo da promenimo! #kontramiting #protesti #stopnasilju #fypsrbija ♬ original sound – vladimir.novad2sp

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare