Krstić priznao da je Vučić administrativne prelaze promenio u granične i da je prvi srpski državnik koji o KiM pregovara bez oznake 1244

Krstić priznao da je Vučić administrativne prelaze promenio u granične i da je prvi srpski državnik koji o KiM pregovara bez oznake 1244

Mlađan Đorđević: Krstić pokušava da skrene pažnju sa izdaje Kosova i Metohije

Nebojša Krstić već danima u dnevnom listu Danas piše tekstove o predsedniku pokreta Oslobođenje Mlađanu Đorđeviću. Na objavljene tekstove o njemu (Mlađan Đorđević) je reagovao.

Nebojša Krstić, prema rečima predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića, pokušava da skrene pažnju sa važnih stvari, te on, Đorđević, ne želi da se bavi Krstićevim trivijalnostima. Umesto toga Đorđević je na svom Tviter nalogu skrenuo pažnju javnosti na važne stvari.

“Nebojša Krstić je opet pokušao da skrene javnu raspravu sa izdaje Kosova, objavivši potpuno isti tekst u Danas-u upućen meni, kao i pre nekoliko dana.

Ali, uz dve nove činjenice: što je priznao da je Vučić administrativne prelaze promenio u granične i što je priznao da je Vučić prvi srpski državnik koji o KiM pregovara bez oznake 1244. Hvala mu na tom priznanju.

Kao što sam i ranije rekao, neću se uplitati u jalove rasprave sa Krstićem, dok on pokušava da skrene suštinu sa izdaje Kosova i Metohije.

Mislim da Krle neće uspeti da fakturiše ovaj promašeni tekst Aleksandru Vučiću”, napisao je Mlađan Đorđević na svom Tviter nalogu.

Politikon, Foto: Facebook, Printscreen, Pokret Oslobođenje

POSLEDNJE OBJAVLJENO

1 komentar

  1. Тадићево дубоко грло Крло је сад Вучићево… Нема тај бригу чије је Косово, њега брине само чија ће дечка да буде за солидне $, фунте,….

Ostavite komentar