Malagurski popišao Vučićevog ministra Momirovića i sprečio pljačku budžeta: Ja plaćam Vas, mene i sve građane da služite, je l’ jasno?

Malagurski popišao Vučićevog ministra Momirovića i sprečio pljačku budžeta: Ja plaćam Vas, mene i sve građane da služite, je l’ jasno?

Ministar Tomislav Momirović na dosta neobičan način oglasio se posle pisanja portala Nova.rs o sumnjivim nabavkama u javnom preduzeću “Putevi Srbije”, koje je u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na čijem se čelu nalazi upravo Momirović.

Uprkos tome što su novinari portala Nova.rs ceo dan pokušavali da dobiju komentar od ministra Tomislava Momirovića, on je odabrao prepisku s novinarom i rediteljem Borisom Malagurskim, kako bi “pojasnio” ulogu ministarstva koje predvodi.

Naime, javno preduzeće “Putevi Srbije” naručilo je javnu nabavku izrade logoa za preduzeće u vrednosti od 5.000.0000 dinara (nešto više od 42 hiljade evra). Na čelu tog javnog preduzeća je Momirovićev kum Miloš Adamović.

Ova vest naišla je na brojne komentare na društvenim mrežama:

I, kako to obično biva s novim ministrima koji vole društvene mreže, Momirović je ušao u klinč sa selebritijima na Tviteru umesto da, kao u svakoj civilizovanoj zemlji, odgovori novinarima na pitanja od javnog interesa.

Međutim, Malagurski nije bio impresioniran Momirovićevim tonom i odgovorom:

Na kraju je Momirović morao da stopira spornu nabavku Puteva Srbije a Malagurski proglasio pobedu jer je sa novinarima Nove S sprečena bar jedna od svakodnevnih pljački građana Srbije.

Nova.rs/ Saša M. Stajić, Politički.rs/ Foto: Twitter, Tanjug/ Sava Radovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare