Objektiv: Opozicija PUCA po šavovima, Đorđević udario po NDMBG; ĐORĐEVIĆ: Oslobođenje nije opozicija već NARODNI POKRET koji se bori za smenu režima

Izvor:
Politički.rs

Portal Objektiv preneo je večeras objavu sa Tvitera lidera pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića, u kojoj je Đorđević osudio delovanje pokreta “Ne davimo Beograd”.

Lider pokreta Oslobođenje, Mlađan Đorđević prokomentarisao je i napao na svom Tviter nalogu politički sastanak pokreta “Ne davimo Beograd “sa grupacijama iz Hrvatske i Albanije koji svoje političke organizacije kriju ispod plašta boraca za ekologiju, piše Objektiv.

Đorđević je “Ne davimo Beograd” nazvao “lažnim borcima za deomkratiju”, “lažnim zelenima”, kao i “titoistima”.

– “Ne davimo Beograd” sedi i baš se lepo druži sa Samoopredeljenjem, sa albanskim ekstremistima, koji rade sve ne bi li uništili Srbe. Ali se zato “Ne davimo Beograd” baš gnuša srpskih patriota. Lažni borci za demokratiju, lažni zeleni, titoisti – napisao je Đorđević u svojoj objavi.

Portal Objektiv, koji otvoreno podržava režim Aleksandra Vučića, iskoristio je ovaj Đorđevićev komentar kao argument da u opoziciji vlada nesloga:

“Ovo je još jedan primer nesloge u srpskoj opoziciji, kao i međusobna napadanja koja otkrivaju šta zaista misle jedni o drugima”, zaključili su u Objektivu.

Predsednik pokreta Oslobođenje je kratko prokomentarisao pisanje Objektiva:

“Neka pišu šta hoće, to im je posao. Pokret Oslobođenje nije opozicija, već narodni pokret koji se bori za smenu režima Aleksandra Vučića zbog izdaje Kosova i Metohije i zbog pljačke Srbije. Pokret Oslobođenje ne ide na lažne izbore poput nekog Zelenka, lažnih zelenih i nekakvih patkara”, izjavio je Đorđević.

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar