Patrijarhu ne smeta lezbejka premijer Brnabić, smeta mu Srbin pravoslavac Krivokapić

Izvor:
Politički.rs

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević komentarisao je na društvenim mrežama poslednja dešavanja u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, povodom sve dubljeg sunovrata te poslednje nade srpskog naroda.

Pojavljivanje Ane Brnabić na Svetosavskoj akademiji Đorđević je prokometarisao:

Nema Srba u besedi Patrijarha Porfirija, ali zato je tu Čale Brnaba da drži besedu na Svetosavskoj Akademiji.
Zemljo otvori se i progutaj nas da ne gledamo ovu bruku i sramotu.

Potom je kometarisao i poslednje susrete srpskog patrijarha sa svim političkim akterima u Crnoj Gori, počevši od Dritana Abazovića pa na dalje. Jedino nije došlo do susreta sa premijerom Zdravkom Krivokapićem. Izbegavanje susreta sa Krivokapićem i sve što patrijarh radi vezano za Crnu Goru, očigledan je pokazatelj da je Porfirije stao na stranu Dritana Abazovića i Mila Đukanovića.

Patrijarhu i Irineju bačkom ne smeta premijer Vlade Srbije, osoba netradicionalne seksualne orjentacije, učesnik gej parade, lobista za zakon o gej brakovima, bez obrazovanja i kulture, ali jako smeta profesor dr Krivikapić premijer CG, Srbin,pravoslavac i gospodin“, napisao je Đorđević.

General u penziji Momir Stojanović izneo je u komentaru na fejsbuku svoje mišljenje o Zdravku Krivokapiću:

Gospodin KRIVOKAPIĆ, rekao sam to već jednom je najpošteniji i najiskreniji premijer od svih sadašnjih premijera republika na prostoru bivše SFRJ.”

POSLEDNJE OBJAVLJENO

Ostavite komentar