Posvađali se Ana i Boško: Kad ćeš da vratiš pare?

Izvor:
Politički.rs, Ilustracija, Foto: Printscreen, Pixabay

Da u svakoj vezi, pa i političkoj, dođe do povremenih trzavica, prebacivanja i svađa, normalna je stvar. Kao što je normalno da su i pare najčešće razlog svađe među partnerima.

Tako je danas na skupštinskoj raspravi došlo do svađe između premijerke Ane Brnabić i lidera Dveri Boška Obradovića, za koga se već duže vreme zna da je pod zaštitom i u službi režima Aleksandra Vučića i ljubitelj ispijanja rujnog vina u društvu pomenute Ane.

Na vinu kod Ane, Instagram

Boško Obradović  je zapitao u skupštinskoj raspravi premijerku Anu Brnabić kada će bivši direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić svojom imovinom nadoknaditi štetu koju je naneo tom javnom preduzeću, a ona je uzvratila kontrapitanjem kada će on vratiti pare koje su Dveri dobijale do 2011. godine.

Kada ćete vratiti pare koje su iz kopova ‘Kolubara’, dela EPS, davane Dverima“, rekla je Brnabić i navela dva primera kada je zvaničnim odlukama tadašnjeg rukovodstva kopova Dverima uplaćen novac – u aprilu 2008. milion dinara za „finansiranje tekućih troškova“, a u maju 1,7 miliona za organizovanje rasprave o Evropskoj uniji.

Kada ćete uplatiti EPS 2,7 miliona dinara, plus zatezne kamate. Finansirali su vas građani Srbije preko EPS“, rekla je Brnabić i poručila Obradoviću da može nešto spočitavati nekom tek kad vrati taj novac.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare