Vučević: Nebojša Stefanović da odgovara tužilaštvu i sudskim organima!

Vučević: Nebojša Stefanović da odgovara tužilaštvu i sudskim organima!

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u intervjuu za “Novosti” komentarisao je trenutno aktuelnu aferu oko hapšenja kriminalnog klana Veljka Belivuka.

Po već uhodanom naprednjačkom običaju, u intervjuu je izneto bezbroj pohvala na račun Aleksandra Vučića kao i mnogo optužbi na račun  visokih funkcionera SNS koje je Vučević optužio da su, između ostalog,  pokušali da kompromituju  predsednika i članove njegove porodice, da su umislili da su jači od Vučića, te da među nevaljalcima i pučistima ima i nekih ministara.

Kao mudri bivši radikal, Vučević naravno da nije direktno spomenuo ni jedno ime, jer se još uvek čeka da Vučić smisli, proceni i presudi ko su ti, sem nesrećnog Kokeze, koji atakuju na njegov nedodirljiv lik i delo, odnosno ko će od naprednjačkih funkcionera sam da shvati da se dobro nakrao, a da deo nije dao kome treba. Kad i ako Vučić nacrta metu na te nesrećne naprednjake, Vučević će hrabro u sadejstvu s tabloidima da krene u pranje ruku, zgražavanje, juriš, i pljuvanje mangupa u svojim redovima.

Ako ne bude bilo ni jednog krupnog kapitalca za odstrel, znači da je reket plaćen na vreme, i da će zavladati mir u kući do daljnjeg.

Jedino ime koje je Vučević “hrabro” spomenuo je ime bivšeg ministra unutrašnjih poslova, a sad ministra odbrane Nebojše Stefanovića. 

Na pitanje novinara, ima li  objektivne odgovornosti Nebojše Stefanovića za stvaranje paralelne strukture u MUP, ali i stranci, Vučević je odgovorio da je to “pitanje za tužilaštvo i sudske organe”.

Kao prevejani radikalski kadar, Vučević ni u jednom trenutku nije hteo da da neki neutralni odgovor a kamo li da stane u odbranu do jučerašnjeg prijatelja Stefanovića, što je siguran znak da je Neša iz Beograda otpisan i pušten niz vodu, ma koliko  predsednik Srbije glumio nervozu i i začuđenost na konferencijama za štampu, kad ga novinari upitaju “gde je Nebojša?”.

Pročitajte još  Proklet bio dan kad je takav ološ i poremećaj kao ti došao na vlast

Ostaje u narednim danima da vidimo hoće li se sukob u ovoj mafijaškoj familiji rasplamsati i hoće li još neko postradati, ili će prevladati logika da su zajednički finansijski interesi važniji od svega, pa će se banditi izljubiti, izmiriti, oprostiti jedan drugome i prisluškivanja i atentate, i svakojake druge izmišljotine, koje su u nehumanim  i otrovnim količinama servirali građanima napaćene i zaluđene Srbije.

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare