Perić: Đorđević je najkontraverznija figura na našoj političkoj sceni, rodoljub protiv koga su svi, od Jelene Milić do Bebe Popovića, Vučića i Đukanovića

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević bio je danas gost u emisiji “Govornica”, autora i voditelja Mileta Perića, na TV Marš iz Valjeva,

Voditelj je emisiju započeo predstavljanjem svog sagovornika:

“Izgleda na prvi pogled obično, neko bi možda rekao nebitno, a reč je o osobi koja je vrlo verovatno najintrigantnija i najkontraverznija figura na našoj političkoj sceni… reč je o rodoljubu koji ljubi Srbiju i Rusiju.

On je ‘najveće zlo na srpskoj političkoj sceni’, kaže Goran Vesić, ‘on je pripadnik ruske službe bezbednosti zadužen za vezu sa srpskim nacošima, nasilnicima i desničarima’, kaže Čedomir Jovanović…

Skoro cela politička scena i najvažnije figure na njoj su protiv njega, od notorne Jelene Milić, preko Nebojše Bakareca i Miloša Jovnovića, pa do Bebe Popovića, Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića.

Blizak je sa nekoliko vladika SPC, zli jezici kažu da je nekoliko vladika postavljao, a neke druge uklanjao…” rekao je između ostalog u svojoj najavi emisije Mile Perić.

Tokom emisije Đorđević se osvrnuo i odbacio sve optužbe i režima i zavisnika od kase Aleksandra Vučića.

Podsetio se Đorđević na svoje detinjstvo i mladost, koje je proveo na Kosovu i Metohiji i u Lapovu, na služenje vojnog roka u Kninu, kao i na svoje studentske dane u Beogradu i proteste protiv režima Slobodana Miloševića.

Đorđević je odgovarao na Perićeva pitanja o vezama sa Rusijom, kumstvu sa Draganom Đilasom i blaženopočivšim mitropolitom Amfilohijem, kao i vezama i njegovom uticaju u Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Centralna tema emislje je bila SNS i Aleksandar Vučić, odnosno “jajinački klan“, kako ih Đorđević naziva, kao i svrha osnivanja i način delovanja pokreta Oslobođenje.

Ne propustite da pogledate jako zanimljiv razgovor i upoznate Mlađana Đorđevića, hrabrog čoveka, jednog od retkih koji je spreman da se žrtvuje za Srbiju i koji će u danima koji su pred nama, pokušati da skrene Srbiju sa puta ka nestanku, koji su nam režim i njegovi strani nalogodavci zacrtali, i gde nas nesmetano i bez našeg ikakvog otpora vode.

Napomena: Prvih dva minuta emisije je ton nešto lošijeg kvaliteta

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare