Portal politicki.rs je blog nekoliko prijatelja koji za vas izdvajaju najvažnije dnevne vesti, dele sa  vama razmišljanja, komentare, groznu i surovu stvarnost, tešku prošlost i ne baš veselu budućnost.

Politički.rs otvoreno podržava i svrstava se na stranu svakoga onog za koga pomislimo da radi nešto korisno za Srbiju, srpski narod, kao i za naše komšije.

Politički.rs pokušava da žigoše sve štetočine koje su se nakotile poslednjih decenija, sve prevarante, lažove, trovače i bolesnike, raznorazne vođe i nametnute lidere, zadužene da vam skreću pažnju sa pravih problema, kako bi sa svojim gazdama na miru nastavili pljačku, čerupanje i ubijanje ove zemlje i naroda na ovim prostorima.

Satirom ili satiričnim ilustracijama tekstova, pokušavamo da ogolimo svu bedu, ništavilo i kukavičluk današnjih takozvanih moćnika, da se sprdamo sa njima i njihovom kleptomanijom, tupošću, ljigavošću i bolesnom sujetom. Trenutno samo to možemo protiv njih a pouzdano znamo da ih i to boli, baš boli.

“Uništili su sve čega su se dotakli, a sve su dodirivali. Prošli su kroz svoj život nezapaženi, nevidljivi, bezvredni u svakom smislu i sada im je data šansa da konačno iskoče iz gomile. Sve su dodirivali, željni pažnje i moći. Sve nad čim su balavili vireći kroz ključaonice u tuđe živote, ti sitni, mali voajerčići! Oni nam se svete, razumeš? Zato sve uništavaju. Ne dozvoljavaju nam da učimo, ne dozvoljavaju nam da rastemo, ne dozvoljavaju nam da se lečimo! Doveli su sav talog i šljam da stoji nad našim pognutim narodom i da udari bičem svakog ko podigne glavu! Ucenili su, kupili, prodali, obezvredili, obesmislili su sve.

Zar ti ne čuješ te vapaje dece koja veruju da ćemo ih spasiti? Mi smo ih naučili da nam veruju! Mi smo u njihovim očima napravili od sebe heroje! I sada okrećemo glavu? I sada rukama zatvaramo uši? Zar ne čuješ vapaje onih koje smo se obavezali da branimo?!”, kaže briljantna Irena Živković.

Pridružite nam se, svaki vid saradnje je dobrodošao.

Pišite nam na mejl politicki.rs@gmail.com ili kontaktirajte preko Fejsbuk stranice Politički.rs

Svi autorski tekstovi sa sajta Politički.rs su slobodni za prenošenje, ako to nije drugačije naznačeno, uz obavezno navođenje izvora i postavljanje linka.

Blog politicki.rs nema nadzor nad objavljenim podacima i informacijama sa drugih internet stranica koje prenosimo u celosti, te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Blog politicki.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu politicki.rs

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na sajtu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete  zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede.