Marin: “Zoran Ćirjaković – Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga”

Marin: “Zoran Ćirjaković – Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga”

gaulajter Danko B. Marin: Binarno razmišljenje u multipolarnom svetu

,,Blago budalama“ je naslov pesme, pevaju je KUD IdiJoti. Slede detalji u kojima će se mnogi prepoznati. Na žalost, oni su najglasniji i jedini prisutni u mejnstrim medijima zaludne SNSrPije, a plaćenim botovanjem od strane vladajućih improvizatorskih psihopata i krimi uzaludnika stvaraju mržnju terorom na društvenim mrežama.

Totalni totalitarizam budala nije samo naša stvarnost ali nas naš lično najgore pogađa. ,,Bližnji“ nam dragoceno vreme uništavaju zarađujući na našim poniženjima bačene ostatke sa stola vlastodržaca.

ODLIČNO RADIM STVARI
KOJE NIKOME NE ZNAČE
ODLIČNO RADIM STVARI
PO ČITAV DAN

UVIJEK JE ONIH KOJI VJERUJU
UVIJEK JE ONIH KOJI POŠTUJU
DANAS MI IDE, LJUDI SLUŠAJU
I U SVE VJERUJU

Refren: BLA, BLA BLA BLAGO BUDALAMA

Režim je dovitljiv, najnoviji izum je serviranje budalama ucveljenog dr Zoksa Ćiksa.

Zornjak se nadiže, te Sabahudin ne silazi sa srpskih mejnstrimerskih medija euforično hvaleći Vučićev režim. Dr Bot Ćirke (QuRcu svirke!) reži na sve nas ,,druge“ kao da smo mi njegovi bivši snobovski kamaradi saborci iz Druge Srbije. Utripovani triper tripuje da lagodno jedemo suši, dok on ekskomunicirano jadan mora da mota SNSendviče s otrovnim parizerom od Matijevića u novom: nepriličnom društvu.

Lukava baraba Zoran Ćirjaković usiljeno razvija podmuklo manihejstvo ,,ne videći“ da preko 50% Srbije nije za Vučićev režim i autokratiju malog čipuljićkog Murata Vebera iz Njemačke.

Dragoceni prof. dr botovanja Ćiks raskrmeljao okičice, video neke Srbe i počeo u meru svetosavlja i međunarodne srpske politike da tura Srbima strano telo. Tura nam dildana Muratovog fana Mujicu Žvalicu. Upsss, O-Kej pardon Zvončicu.

Odradio Ćirjaković drugarsku samokritiku poput drugova na Titovom Golom otoku i upisao se u glavni tok vučićizma. Za svoju bivšu ekipu ima najgori prezir, pljuvačinu i sumnjivu mizoginiju koja se svakom heteroseksualcu gadi!

Posvađale se prostitutkinje, pajtoskinje štajgarkinje oko crvenih haltera i mrežastih čajki, tačnije udenute love u njih posle odrađenog pasla – pa, digle medijsku dreku. No, vredna dr Zoksilija Ćiksa našla je zaštitu u SNSendvičarskom oboru i tek sad nemuževno deluje dok se mizogino napljuvava.

U redu su lični sukobi, nova politikantska uhljeblja se moraju opravdati ali mi neuSNSendvičareni nismo iz tog pakala što podmukli spiner SNSendvičizma izgleda ne može da ukapira? Lukavi besprizornik emotivnim govorom i izigravanjem drugosrbijanske žrtve (do juče deo tog tima) – pokušava da namakne neke normalce u SNSvinjski Vučićev obor. Našla drOlja Ćirjaković novog makroa i poliva sve van svog obora i punog valova svojom kovanicom ,,autošovinisti“ što deluje i komično i jadno, jer ko je autošovinista ako to nije njegov idol Aleksandar Vučić?

Firerčić iz čipuljićkog sokaka se javno gadi Srba, naše pravoslavne vere – ljubio je pravoslavni krst dok se na njemu kleo na večnu vernost debelom Šešelju…

Svetog Lazara Kosovskog – ko to prezire javno i divi se tekbirskom gaziji Muratu, ko je taj šovinista ili autošovinista Ćirjakoviću?

Apa-drapa SNSmrdarska dosetka mizoginkinja dr Zorkinja Ćirjakinja – gle čuda, uglavnom napada Srpkinje i Srbe: lepuškasta Jovana, Nemanja,…

Zemni ostatak umrlog Predraga Lucića ni ohladio se od vatre života nije kad se na Lucićev leš obrušio SNSmrtski lešinar dr Zoran Ćirjaković. Na odurni čin poremećenog dr Zoksa reagovao je osudom ne manje poremećeni drugosrPijanski mag Petar Luković, možda ga to malo popravi kod Gospoda?

Zoksa fuksa, doktorkinja politikantska prostitutkinja od dvojkaškog Bg kruga lično mrzi ugasli satirični ,,Feral Tribune“ i sve feralovce teškom mržnjom mrzi intelektualna drOlja Zoksa ali u svom budalastom mrziteljskom slepilu još ne zna da je sa beogradskim feraldžijom, Vučićevim E-novine Petrom Lukovićen na istom SNSvinjskom valovu? Zoksa naDRKana pomijara i Luković žderu iz istog valovčića SNSendviče. Vas dvojica plaćeno hvalite Vučića zadovoljno vrteći, ukrštate SNSvinjske repiće dok pomijate.

Marin: "Zoran Ćirjaković - Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga"
Printscreen

Feraldžija, drugosrPijanski Petar Luković ipak je odbranio čast srpskog novinarstva! Drugosrbijanac, Vučićev fanatik Luković – ma koliko mu se Srbi i Srbija gade brani pokojnika ali i vrsnog satiričara, urednika satiričnog časopisa proglašenog za najbolji na svetu te vrste. Dosledno je branio svog bišeg, pokojnog urednika Predraga Lucića od pomahnitalog pseudosrbujućeg reptiloida iz kruga dvojke.

Na pokojnog Predraga ostrviše se i drugi strvinari – hrvatske ustašine, dakle isti etički sklop imaju kao DrOlja Ćirke Bg tramvajski dvojkaš strvožder!

I još nešto… Nešto što svi izbegavaju da napišu. Splićanin, levičar, Dalmatinac, urednik časopisa koji je dobio više međunarodnih priznanja, nagrada od vascelog hrvatstkog novinarstva u hrvatskoj novinskoj vrlo aktivnoj povjesti-historiji: Predrag Lucić je bio Srbin!

Dr Bot raskrmeljao drugosrPijanske okičice i brani nas vučićizmom od svojih drugosrPijanstvujućih kriptovučićevaca. Đubre SNSmrdi obilato pri tom izigrava žrtvu!? Takvo podmuklo propagandisanje bilo je viđeno u Rajhu lukavih besprizornika što je opisao Rajh ali Vilhelm u svojoj (The Function of The Orgasm) od Amerikanaca-SADistanaca spaljenoj knjizi. Formira se neurotski oklop prijemčivim građanima i svako van neuroze – u suštini van propagandom nametnutog neurotskog (oklopa) okvira nije protivnik, nego je NEPRIJATELJ. Plače prof. dr Bot Ćirke da je oboleo zbog…

Intelektualnu bedu slugeranjstva za SNSendvič prenosi botina Ćirke i na polje međunarodne politike Srbije. Naravno bedno, improvizovano šibicarski nas prof. dr Bot gura u poludeli svet tragikomičnog diktatora u pokušaju Aleksandra Vučića.

Pamtimo… Predsednički izbori u Sjedinjenim Državama naročito ispadaju porazni za lovca na vetrenjače Don Kihota iz Čipuljića. Usiljeno, diletantsko slinavljenje na ramenu zlikovca B. Klintona i u ovoj 2021. godini nas papreno košta! Don Kihot Vučić od Manče-seljanče je juriš na vetrenjače tuđim parama 2016. g. otplaćivao na magarećoj klupi kod biznismena Trampa. Protivno međunarodnom pravu Aleksandar Vučić za predizborni Trampov račun Izraelu priznaje Jerusalim za glavni grad, stavlja Srbiju u latentni sukob sa milijardom muslimana. Politikantskom klovnu Aleksandru mafijaškom donu Huliganoviću Izrael velikodušno uzvraća priznanjem državne teritorije Srbije za En-De-Ka državu maoističkih migranata Envera Hodže.

Marin: "Zoran Ćirjaković - Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga"
Printscreen, Twitter

Binarnost dr Bota da ,,ili si Vučićev ili ždereš suši drugosrPijanski“ ne spada u ponos srpske intelektualne elitne misli. Baš šteta, mogao je bolje finiširati karijeru da nije postao izblesavljeni prof. dr Bot. Pomutila mu drugosrPijanština razum još dok su sarađivali, zarađivali, ždrali suši za koji im sad stručno, iskusno zamera.

Opasni su drugosrPijanstvujući, jak su otrov da deluju i odloženim dejstvom. Mada Ćirjaković u suštini i nije promenio politikantsku septičku jamu. Drugi je feces u kom je SNSmrdiša Ćirke. Antisrpski smrad ostaje!

Druga Srbija zaista atavistički mrzi sve srpsko i ne krije to. Fuj, minorna su zla ekipa – profa cilja tihu većinu koja ne podnosi ni Vučića ni njegov vučićizam!

Blago budalama profo, zinulo dupe na SNSendvič ali i na ,,blago“ koje vučićizam obezbeđuje: blago za budale, ono novčano.

Nije u redu javno non-stop pljuvati sve drugosrPijanske medije. Trošimo energiju, vreme i sjebavamo misli za nas pozitivne, za normalnije društvo korisne. Nije bitno da li smo drugovi, braća, dame i gospoda, negujmo pozitivnost za istinsko napredovanje nas lično, države u kojoj smo,…

Građanstvujući građani i Srbi, ne budimo učesnici svake bitke. Binarnost, ekstremna polarizovanost prof. dr Bota Ćire zaduvane parnjače ispade komična posle izbornog oktroisanja senilnog Bajdena.

U privatnom budalesanju Ćirjaković predviđa Srbijici potop ako pobedi ljudska ljuštura Bajden? Hitno ćaknuti Ćiks neka menja lekove.

Ma koliko Vučića smatrali nelogičnim, ipak je on lukav. Vladalac ima odstupnicu. Sva jaja mu nisu u jednoj korpi! Da jesu, ne bi sproveo svoj neomakijavelizam. Zajebao je Slobodana Miloševića čiji je bio ministar cenzure, sprcao tatu Šešelja koji se danas javno odriče očinstva tvrdeći da je Aleksov ćale master Toma Ašov. AVkan od gluperde Borisa Tadića stvara privatnog korisnog političkog idiota, od Demokratske stranke – javno definisanu gomilu skupštinskih botova. Grobara poočima Tomu je sahranio na Dedinju. Ruka hraniteljica je drugosrpijanskog bašibozuka. Mesija izbavitelj za ispraznim blebetanjem uticajnu bašibudalkinju Vesnu Pešić, taj drinker skupih vina po njoj ,,vidilici“ izbavitelj je od divljeg društva opisanog u njenoj knjizi ,,Divlje društvo“ i spasilac od autoritarnog hedonizma. Qurcu svirke botić Ćirke – SNSrPenda ne zna da je Bajden bio na Skadarliji? Uštogljeno je dekoša boemisao sa obožavanim Aleksandrom Vučićem, posle su se usiljeno seljančili i ode Bajden s opancima pod rukom – darom Šumadinca iz Čipuljića.

Lengli je odavno imao potvrđenu podobnost firera novobeogradskih huligana.

Ćirko, novinarsko ćuranče bolje ti ide brojanje ljubavnika tvojih koleginica. Bogami si crnki podigao rejting kad već nije bilo drugog dizanja i nadizanja od lično tJEBE!

Neka bude botovanja, neka još više bude znoja drOlja bez mozgovlja.

Zabavno je – ma, predivno što nam se pokazaše sledbenici slepca koji vodi SNSlepe. Još je interesantniji prosjački banket Vučićevih prosjaka SNSendvičara. Prof. dr Bot Ćirjaković pomija za istom trpezom sa svojim smrtnim neprijateljem feraldžijom Petrom Lukovićem i…

Desnu Srbiju ne može profesor ateista Ćirjaković prevariti, ona je zavetovana Hristu iz Dečana: njegovom maču koji demonsko zlo odseca.

Marin: "Zoran Ćirjaković - Zoksa fuksa od dvojkaškog Bg kruga"
Sid Višos i Nensi, rad nepoznatog autora izložen u Bakingamskoj palati

Trgni se bre Ćirjakoviću, ti si pank generacija! Tupsone autistični još uvek hvališ Sonju Liht? ‘Alo 65-ice, mi preziremo autoritete, najviše lažne – SNSista si OK, kresni tamo neku oblajhanu milfaru u mrežastim čajkama, zapali posle cigaru, zuni pivušinu, podrigni, prdni javno i širi pozitivnu energiju, ne brukaj generaciju.

Autor Danko B. Marin
5 1 glas
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare