Đorđević o Marićevim, Anđusovim i Krljinim halucinacijama: Srbija od njih čula da je Vučuć bitanga iz Čipuljića, izdajnik Kosmeta i Srbije, kriminalac, lažov, lopov i kukavica.

Izvor:
Danas, Direktno.rs, Politički.rs, Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs, Politički.rs, Printscreen

Mlađan Đorđević o tome kako je zamenjen sa zastupnikom HDZ: Kada je „car go“ sve je moguće

Foto: Privatna arhiva

Dilema je bila kako to da sam ja deo delegacije Srbije, a pojedini su tvrdili da sam ja u stvari deo hrvatske delegacije, kaže za Danas Mlađan Đorđević, predsednik Oslobođenja, upitan da komentariše fotografiju koja se delila po društvenim mrežama, i za koju se na TV Hepi tvrdilo da pokazuje njega pored hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, patrijarha srpskog Porfirija, i drugih zvaničnika, prilikom lomljenja česnice, na obeležavanju Badnjeg dana u Zagrebu.

„Ovih dana se medijima u BiH priviđam u Srebrenici, Sarajevu, dok su me pojedini videli u Prizrenu, a jutros su me Marić i njegovi gosti u Jutarnjem programu, Nebojsa Krstić i Dejan Anđus videli ni manje ni više u Zagrebu za Badnji dan, kako zajedno sa patrijarhom Porfirijem, ministrom Ivicom Dačićem i premijerom Hrvatske, Plenkovićem, lomim česnicu“, objašnjava Đorđević.

Đorđević, bivši predsednik Saveta za Srbe u regionu, u vreme vlasti Borisa Tadića, na fotografiji je „zamenjen“, sa doktrom Ivanom Ćelićem, izaslanikom predsednika Hrvatskog sabora, zastupnikom HDZ i psihijatrom u Psihijatrijskoj klinici „Vrapče“, piše Danas.

„Pošto živimo u zemlji u kojoj vlada Aleksandar Vučić, u kojoj se porazi prikazuju kao pobede, izdaja zemlje kao odbrana, laž kao istina, na njegovim medijima je sve moguće, pa i da se ovakva monstruozna konstrukcija i izmišljotina tretira kao stvarni događaj. Ono sto je dobro, da su kroz reči sagovornika Marića, građani Srbije mogli da čuju na nacionalnoj frekvenciji sve ono što ja govorim o šefu SNS-a na čemu sam Mariću zahvalan!“, ističe Đorđević.

„Politički manipulator Aleksandar Vučić više od trideset godina se bavi izmišljanjem događaja i vesti, kako bi skrenuo pažnju sa katastroflane situacije u kojoj se Srbija nalazi, sa razorenim institucijama, opljačkana, ponižena, kriminalizovana, kao i da bi se skrenula pažnja sa aktuelne zloupotrebe i izdaje Srba na KiM i nacionalnih interesa u celini. Međutim, danas je svima vidljivo i jasno da je „car go“ i da je „zlatno doba“ koje on servira preko svojih medija u stvari „doba zla“ u kome svi živimo. Svaki častan covek ima moralnu obavezu da se bori za oslobađanje Srbije bez obzira na cenu koju zbog toga mora da plati“, poručuje Đorđević.

Portal Direktno.rs o istom događaju u tekstu pod naslovom “Ako je i od Happy Marića, previše je!” piše

Da glupost i ludilo nemaju granice dokazao je još jednom Milomir Marić u svojoj emisiji “Ćirilica”. Najveći deo emisije u kojoj su gosti bili Nebojša Krstić, Dejan Anđus i Ljubiša Ristić, posvetio je pitanju otkud Mlađan Đorđević na obeležavanju Božića u Zagrebu iza Ivice Dačića, pored Milorada Pupovca i predsednika Vlade Hrvatske Andreja Plenkovića.

Pokazao je Marić i sliku sa tog događaja i pričao i čudio se otkud Đorđević tu. Jedino nije shvatio da na slici uopšte nije Mlađan Đorđević već čovek koji liči na njega piše Direktno.rs!

Foto: Printscreen

Objašnjavao je Marić da Đorđevića možete da prepoznate jer uvek ima značku FSB-a, iako čovek za koga je tvrdio da je Đorđević značku nema. Jedan od gostiju Dejan Anđus se ogradio rekavši da nije dobro video, a potom je pričao o Đorđeviću koga poznaje iz početnih dana SPO-a. Marić se na to nadovezao još jednom budalaštinom tvrdeći da je upravo Mlađan Đordević vodio program sa balkona Narodnog pozorišta. Već pomalo dementni Marić je pobrkao deveti mart sa studentskim protestom i mitingom ispred rektorata 1992, piše Direktno.

Mlađa Đorđević je u međuvremenu na Tviteru postavio video sa Marićevim, Anđusovim i Krstićevim halucinacijama i konstatacijama o Aleksandru Vučiću

U raspravu o Mlađanu Đorđeviću, piše dalje Direktno.rs, i analizi otkud on iza Dačića uključio se i Nebojša Krstić, koji ni ovoga puta nije rekao ništa pametno. Ponavljao je kako niko u Srbiji u stvari ne kritikuje Vučića nego ga svi pljuju i rekao da ne zna šta je Đorđević radio kod Tadića i za šta je bio savetnik. Na svu sreću svi znaju šta je Krstić radio kod Tadića i rezultati njegovog rada su bili impresivni.

Foto: Printscreen

Za one koji ne znaju, Mlađan Đorđević je bio savetnik predsednika Republike za Srbe koji žive van Srbije i u vreme njegovog rada i vlasti Borisa Tadića je usvojena nacionalna strategija u vezi sa Srbima koji su živeli u regionu, dokument koji ni SNS vlast nije nikada promenila. Na osnovu te strategije je pokrenuta Matica Srpska u Crnoj Gori, rađeno je dosta sa predstavnicima srpskog naroda u Makedoniji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji…

Sve u svemu, Milomir Marić je još jednom pokazao koliko čovek moze da se sroza i koliko može da “lupa”. Tužno je videti šta je ostalo od onog nekadašnjeg dobrog novinara i urednika čuvene Duge, zaključuju novinari portala Direktno.rs.

ANĐUS, MARIĆ I KRSTIĆ O MLAĐI ĐORĐEVIĆU
↓↓↓

 

 

 

 

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare