Pismo iz Kopnene zone bezbednosti: Milica Zavetnica videla Kosovo nije – Vučićevi čauši na mestu zločina

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva

Pismo meštanina kuršumlijskog sela (ime i prezime poznato redakciji), koje se nalazi u Kopnenoj zoni bezbednosti, prenosimo u celosti

Sramni čin Milice Zavetnice, posetom selu Rastelica u Kopnenoj zoni bezbednosti oštine Kuršumlija, naterao me je da se oglasim

Foto: Društvene mreže

Milica Đurđević-Stamenkovski je došla u večernjim satima u pratnji Žandarmerije. Zašto pod velom mraka i zašto da je Žandarmerija čuva, od koga i od čega?

Reče da je pored crkve, a ne reče ko je crkvu podigao?!

Reče da je 100 metara iza nje administrativna linija i da će istu preći i kročiti na “svetu srpsku zemlju”, a iza nje, ne na 100, nego na na 300 metara prema administrativnoj liniji su kuće bratstva Eraković. Administrativna linija je na više od pet kilometara! Nije mi jasno kako je onda to na svetu srpsku zemlju kročila, da l’ joj je korak od pet kilometra ili je krila dobila, nego nije ona dalje od crkve mrdnula, niti Kosovo videla!

Reče da je opljačkana kuća mestanina i to od strane šiptarskih šumokradica, ne reče kojeg.

I to slaga, ili su je slagali oni koji su je vodili. Šiptari ne dolaze da pljačkaju, samo dolaze da uzmu ono što su nekome platili, i to rade više od deset godina, vrlo intenzivno. Naši šumari i samo javno preduzeće “Srbijašume” se bore, rizikuju živote i ukazuju na taj kriminal, ali organizovana mafija pod zaštitom vrha države je jača.

I nešto mora da primetim. Od dana najave pa raspisivanja Vučićevih lažnih izbora, cela desno orjentisana (i ne samo desna) lažna Vučićeva opozicija se bavi ponajviše izučavanjem, krađom ideja i ponavljanjem onoga što su Mlađan Đorđević, kao i naš zemljak Srba Vasiljević govorili i radili.

Milica Zavetnica je sad pokušala, preko naših leđa da se promoviše, i da ponovi ono što su Đorđević i Vasiljević sa novinarima TV Prva i B92 uradili još pre više od dve i po godine kad su nas obišli.

Njih tad nije pratila Žandarmerija, i nisu se krili, išli su u prepodnevnim satima terenskim vozilima i oko podneva su bili već na domaku administrativne linije kod kote Ugljarski krš. Savladali su dve od tri prepreke na putu, i kada zbog treće nisu mogli dalje, nastavili su sa novinarskom i snimateljskom ekipom pešice. Tom prilikom je u dva navrata pucano na njih, a potom ih je nadletao helikopter Kfora! Sve je objavljeno u vestima obe televizije, ali niko od državnih organa nije reagovao!

 

 

 

Još tada su Đorđević i Vasiljević govorili o seči i masakru šuma od Prepolca do Rastelice, o zločinu i biznisu koji neko iz vlasti ostvaruje sa Šiptarima i planski i ciljano prazni ovaj prostor!

Milica, da li zbog hladnoće, šljivovice ili nečeg trećeg, još mnogo toga reče i ostade živa.

Reče Milica da su i “vojska i policija razvlašćeni”! Nisu Milice oni “razvlašćeni”, znaš ti to dobro, nego su od izdajnika i lopova onemogućeni da rade svoj posao!

Bolje bi ti bilo Milice da si sa drugim Vučićevim čaušom Boškom obilazila pozorišta i bioskope, glumila kulturnu elitu, možda bi vam to bolje išlo, vaša gluma patriotizma je davno pročitana.

Na kraju, da poručim i pozivem sve ove lažne patriote i opozicionare, branitelje Kosmeta, koji na izbore idu bez Kosova i Metohije, neka slobodno duđu ovde, neka se jave bilo kome od nas koji ovde živimo i odvešćemo ih i u atare sela Raševac i Taćevac i Lazovo i Rastelicu, i gde god žele. I to danju, da na licu mesta vide šiptarske drvoseče, do zuba naoružane.

I ne treba vam ni Vojska ni Žandarmerija, mi vam svojim životima garantujemo sigurnost, korektan razgovor i povratak kući!

Hajde junaci, patriote, suverenisti, pokažite se da vas vidimo! Ima li Vas? Ili ste po bioskopima, pozorištima, na kanabetu na Andrićevom vencu ili u stranim ambasadama?

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare