Režimski mediji u BiH o susretu dva najhrabrija srpska političara: SKANDAL!

Režimski mediji u BiH o susretu dva najhrabrija srpska političara: SKANDAL!

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je ovih dana obilazio Republiku Srpsku, gde je u više gradova imao mnogobrojne i značajne susrete sa građanima, sveštenim licima  i ljudima iz političkog života.

Jedan od takvih susreta je posebno zasmetao režimskim medjima u Republici Srpskoj.

Naime, juče su u Banja Luci zajedno popili jutarnju kafu dvojica, ako ne najmoćnijih, onda sigurno najomiljenijih i najhrabrijih srpskih političara Nebojša Vukanović i Mlađan Đorđević.

Đorđević je podelio fotografiju na društvenim mrežama uz duhoviti komentar:

Mlađa Đorđević na jutarnjoj kafi u bašti hotela Bosna u Banja Luci s Nebojšom Vukanovićem, narodnim poslanikom Skupštine Republike Srpske i časnim borcem za pravdu i pravednost.

Kratko mi je poručio: NA POS’O ODMA’!

Kao što režim u Srbiji ima svoje tabloide i telvizije koji mu služe za odbranu i prljave napade na političke protivnike, tako i režim u Republici Srpskoj ima svoje Pinkove, Hepije i Informere, pa je portal televizije ATV brže-bolje uspaničeno izvestio o susretu dvojice političkih lidera, uz već svima poznat nemaštoviti tabloidni naslov “Skandal”, tačnije: “Skandal: Vukanović na kafi sa bezbjednosno interesantnom osobom MUP-a Srbije“.

Printscreen

Pošto i jedan i drugi režim nemaju odgovore na pitanja koje im ova dvojica političara postavljaju, i pošto ne mogu da se odbrane od kvalifikacija da su izdajnici, kriminalci i lopovi, koje im svakodnevno, s pravom, upućuju Đorđević i Vukanović, režimski ATV je pokušao da Đorđevića predstavi kao nekakvog atentatora i bezbedonosno interesantnu osobu, da bi time naudio Vukanoviću.

“Nakon skandaloznog ponašanja u Trebinju od prije nekoliko dana, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović jutarnju kafu u Banjaluci danas je odlučio da popije sa Mlađanom Đorđevićem koji je do prije nekoliko mjeseci svojim “atentatorskim” naumima crtao metu na čelu predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu”, piše ATV.

Poznato je da Đorđević nikakve mete nije nikom crtao, niti bilo kakve atentate spremao, već je samo upozoravao i obećavao, kao što i danas obećava, hapšenje i pravedno suđenje i Aleksandru Vučiću i njegovom sinu, punoletnom i odraslom čoveku Danilu Vučiću zbog izdaje i kriminala.  Računa novinar ATV, koji je ovo pisao, da javnost u Srpskoj isto kao i u Srbiji nema odakle da se informiše, pa će i ova laž o “atentatu” lagano proći, da će građani u to poverovati i time će umanjiti popularnost Vukanoviću u narodu, koji eto sarađuje sa jednim “atentatorom”.

ATV zabrinuto podseća da je Đorđević bezbedonosno interesantna osoba MUP-u Srbije:

“Podsjećamo, Đorđević je poznat kao bezbjednosno interesantna osoba MUP-a Srbije.”

Koliko je poznato, Đorđević svakodnevno obilazi Srbiju, putuje i značajne susrete ima po regionu i svetu, te nije jasno kako bi to on bio bezbedonosno interesantan MUP-u a na slobodi je?! Najverovatnije su i Đorđević i Vukanović interesantni i opasni po bezbednost kriminalnih poslova jednog i drugog režima,  te je iz straha za sudbinu režimskog kriminala i izdaje i napisan takav tekst na portalu ATV.

U svakom slučaju i Đorđević i Vukanović su krenuli “na pos’o” i nadajmo se da će ga uskoro privesti kraju.

Miša Milovanović

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare