Đorđević prešao preko Drine, mediji u BiH vrište, traži se ambasada SAD da reaguje: Ko ga je pustio, on je opasnost

Izvor:
Politički.rs, Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Istraga.ba, Politički.ba, Oslobođenje.ba

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević objavio je jutros na Tviteru fotografije za koje navodi da su nastale u Republici Srpskoj, tačnije kod manastira Karno kod Srebrenice.

Jutros rano, sabajle, pogled na Perućac iz manastira Karno kod Srebrenice.“, napisao je Đorđević.

Manje od sat vremena trebalo je medijima iz BiH da se oglase, da krenu sa vrištanjem i zapomaganjem “ko je Đorđevića pustio da uđe u BiH?“.

Tako portal Istraga.ba piše da se “Mlađan Đorđević, nekadašnji savetnik Borisa Tadića i čelnik političke organizacije ‘Oslobođenje’ jutros pohvalio fotografijama iz Bosne i Hercegovine.

I ništa tu ne bi bilo čudno da Mlađanu Đorđeviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu!“, podseća portal Istraga.ba

Portal Politički.ba podseća da je Đorđeviću Granična policija Bosne i Hercegovine 30. oktobra prošle godine izdala rešenje kojim mu se “zabranjuje ulazak u našu državu jer, predstavlja prijetnju bezbednosti BiH, javnom poretku, javnom redu i miru…’.

I tada je njegova destinacija bila manastir Karno.

Kako je sada Đorđević ušao u BiH?!

Da li je neko – i ko – ukinuo ranije rešenje? Ili ga je propustio. Ili je Đorđević ilegalno ušao u BiH?“, pitaju se novinari portala Politički.ba.

Portal podseća da je Đorđević jedan od najglasnijih rusofila i poštovaoca Draže Mihajlovića, kao i da su njegovi profili na društvenim mrežama u znaku “Z”

Portal podseća da je za Đorđevića Aleksandar Vučić “lažni rusofil”.

U galamu i vrisku su se uključili i uticajni bošnjački tviteraši koji zahtevaju od Veća ministara BiH, američke ambasade i OHCR-a da reaguju:

Nadam se da će nadležne službe istražit ovaj ilegalni ulazak na teritoriju Bosne i Hercegovine!
Ovom četniku zabranjen je ulazak ulazak BiH!“, zavapio je jedan od njih, postavljajući uz tvit fotografije sa prošlogodišnje proslave Božića kod oca Luke u manastiru Karno, gde je Đorđević bio u društvu srpskih rodoljuba i boraca i heroja Republike Srpske.

Portal Oslobođenje.ba je takođe preneo vest o Đorđevićevom prelasku preko Drine dodajući da je manastir Karno, gde se on uputio “poznato okupljalište rusofila i srpskih ekstremista, te da ih iguman Luka redovno okuplja

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ostavite komentar

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare